Відомий волонтер Олег Абрамичев – кандидат на посаду міського голови Харкова від «Європейської Солідарності»

Михайло Забродський

Враховуючи початкове напруження виборчих перегонів у місцеві органи влади, важко пройти повз цієї теми. Саме зараз період, коли політичні сили визначаються з кандидатурами, а дехто вже й повним ходом “злітає до неба” у захваті боротьби за прихильність електорату.

Ми вже говорили з вами влітку про принципові підходи у відборі висуванців і жорсткі принципи, які при цьому мають бути реалізовані. Сьогодні хочу навести яскравий і, на мій погляд, показовий практичний приклад. І мова не про західні регіони нашої країни, в яких підтримка нашої ЕС традиційно висока. Приклад – це Харків, складне з точки зору політичних вподобань і привабливе за кількістю виборців і друге за кількістю населення місто на північному сході України на Слобожанщині.

Приємно зазначити, що команда “Європейської Солідарності” продовжує поповнюватися достойними і свідомими людьми. Людьми, які з перших днів війни стали пліч-о-пліч зі Збройними Силами і воювали на своєму фронті – волонтерському.

Кандидатом на пост Харківського міського голови визначено Олега Абрамичева, людину з якою я особисто знайомий лише заочно за позивним “Піротехник”. Олег – волонтер, громадський діяч, який відомий серед патріотів, як принципова, чесна і сильна особистість. На протязі шістьох років Олег відстоює інтереси Харківської громади у найважливіших питаннях та у надскладні моменти.

В нашому політичному розумінні цілком логічно, що Харків має очолити людина, яка бачила що таке війна і буде боронити місто і інтереси його мешканців від будь-яких ворожих зазіхань. Харків – місто одіозних політиканів, які вже давно мають піти. Харків – політично складне місто, традиційна “вотчина” відомих проросійських внутрішньополітичних сил, але від стійкості та сили харківських патріотів, які готові до боротьби в таких складних умовах, залежить доля всієї нашої великої Батьківщини!

Приклад рішучого і принципового політичного кроку Харківської територіальної організації ЕС із визначення відомого волонтера кандидатом на посаду міського голови має стати зразком при прийнятті відповідних рішень в інших регіонах.

А кандидату від “Європейської Солідарності” волонтеру Олегу Абрамичеву побажаємо успіху на виборах і таких же, як і раніше, натхнення і сил в нашій спільній боротьбі!


Європейська Солідарність

Відомий волонтер Олег Абрамичев із позивним «Піротехнік» став кандидатом на посаду Голови міста Харків від партії «Європейська Солідарність».

Олег Абрамичев – харків’янин, підприємець, волонтер, співзасновник організації «Благодійний фонд Сергія Жадана», лідер команди «Європейської Солідарності» у місті Харкові.

Протягом шести років війни проїхав на своєму авто майже один мільйон кілометрів та доправив більше 200 тонн допомоги військовим та цивільним на Донбасі. Неодноразово привозив на фронт відомих діячів культури – музикантів, акторів, поетів та письменників, щоб підтримати мистецтвом бойовий дух наших захисників.

За словами Олега Абрамичева, він усвідомив, що треба приєднуватися до числа відповідальних українців, готових активно відстоювати у власній країні демократичні європейські цінності.

«Сьогодні при владі опинились дилетанти, які не здатні фахово діяти, адже не розуміють дуже багатьох речей і процесів. Вони руйнують та дискредитують інститути управління в державі, вносять хаос, ведуть до зубожіння українців. Це треба зупинити і саме тому я вирішив йти в політику. Це виважене рішення, яке я прийняв не одноосібно, а з командою «ЄС», – наголосив він.

Лідер «Європейської Солідарності» у Харкові зазначає, що зараз відбувається крок назад від обраного після Революції Гідності курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Це може призвести державу до болючого «реваншу» антиукраїнських сил. Європейська Солідарність, на його думку, є єдиною українською партією в Харкові з патріотичними настроями, а головне — діями.

«Її представлено міцною фракцією в парламенті та територіальними організаціями по всій Україні. Я поділяю та підтримую напрями її діяльності та відчуття єдності в поглядах її членів», – зауважив Олег Абрамичев.

 

Першу зустріч як майбутнього кандидата на міського голову провів з ветеранами. У неформальній атмосфері обговорили з…

Опубліковано Олегом Піротехніком Середа, 9 вересня 2020 р.

 

Фото © Facebook Олексій Плиско

Автор