«Передайте нашим побратимам в Криму, що ми не здамося» – Петро Порошенко зустрівся із Умером Ібрагімовим

Умер Ібрагімов три роки не може знайти свого сина Ервіна. У 2016-му підконтрольні Росії силовики зухвало викрали активіста. Страшні кадри з викраденням Ервіна Ібрагімова переодягненими працівниками ФСБ облетіли весь світ. Досі немає жодної звістки про його місце знаходження, окупаційна влада викрадення не розслідує. Самому Умеру Ібрагімову  неодноразово погрожували. Сьогодні батько Ервіна летить у Португалію — на футбольний матч імені його сина, який організовує українська діаспора. Петро Порошенко допоміг організувати поїздку.

Читати далі

Конституційний суд зіпсувався, несіть новий

Треба констатувати той факт, що в країні не залишилося легітимних структур, які будуть стояти на захисті прав громадянина та держави в цілому. І такий Конституційний суд може визнати конституційним навіть указ про введення кріпосного права. А після виборів ніхто справжніх мотивів, включно з введенням модифікації кріпосного права на кшталт законів 16 січня, приховувати вже не буде.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 14 – 20 червня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 14 – 20 червня 2019 р. ЗРАДА Міністерство культури України виключило російського актора

Читати далі

Он целится

– Он взводит курок!
– Хватит ныть. Давай дадим парню сто дней – если за это время он кого-то из нас застрелит, подумаем, как сопротивляться.
– Он целится!
– Ну что ты заладил?! Тебе, наверно, платят за нагнетание паники! И вообще – мы так хреново живём, что пулей больше, пулей меньше – хуже не будет! В конце концов…
– Осторожно!!!
БА-БАХ!

Читати далі

Миньон абсолютного, первобытного зла

Мудак-Кононеко стоил нам всего лишь денег. А вот ватная мразь нам стоила 13 тысяч жизней и хрен знает сколько увечий. Дубинский и ему подобные могут быть нейтрализованы только двумя путями: либо сбегут, либо эцих с гвоздями.

Читати далі

Страной правит Днепропетровский клан

Зе торгует лицом и создает кипиш – шорты, шаурма, мигалки, переезд, фонтан – и постоянный шум ни о чем, приковывая внимание к себе. А страной правит Днепропетровский клан: в Раде коалиция из партий Коломойского и Пинчука, в центре Кучма то ли в роли лица-гаранта договоренностей олигархов, то ли в роли переговорщика высшего уровня.

Читати далі

«Зе офіс» або мавЗелей

Український дім до болю нагадує мавзолей. Так він і повинен нагадувати мавзолей. Його, власне, будували як філію резиденції “Головної мумії”. Для мене було загадкою, чому нову адміністрацію тягне саме в мавзолей? “Вова маленький” хоче хоч в чомусь випередити “великого вову маленького”? І навіть “першого кривавого вову”, що відпочиває в головному мавзолеї мордора?

Читати далі

Маленький юбилей

Сегодня исполняется ровно два месяца, как закончилась эпоха жадности и бедности. Сторонники нового преЗедента говорят, что за это время ему удалось сделать больше, чем предыдущему за 5 лет. И тут я определенно с ними согласен. Действительно ровно столько новой команде нового преЗедента понадобилось, чтобы наконец-то не только 25%, но и 73% поняли, что тарифы понизить нельзя, что «Роттердам+» – никакая не коррупционная, а вполне рабочая схема, что войну нельзя остановить за 10 дней, и что если война продолжается, это не потому, что на ней зарабатывает Порошенко.

Читати далі

У реваншистів часу замало

Портнов – це лише один з реваншистів, на якому відпрацьовується загальна система. Повернувся. Не торкнули. Почав спільну діяльність разом з Дубинським і іншою мерзотою. Закрили і на це очі. Отримав місце в Університеті. Тут вже не промовчали, встали, знесли. Не сталося б це – прилетів би хтось би ще. Інтегрувався б. Захарченко наприклад, або Саша Стоматолог. Отримав би охорону і ходив би по Києву. Якщо народ це терпить, то чом би і ні? І не сумнівайтеся, за спокійною реакцією Портнова зараз вирує багато люті. І вже прораховують черговий крок.

Читати далі

Проспект Мотороли

А якщо завтра так само, через петицію громадян і рішення міськради, в якомусь з українських міст з’являться вулиці Гіві та Мотороли, адміністрація президента теж буде місцевій владі радити «виступити арбітром»? Що їм завадить? Нереально, кажете? Я от ще пару місяців тому думав, що в Україні повернення проспекту імені бузувіра Жукова нереальне. А бачте, що робиться?

Читати далі