Петро Порошенко привітав українців зі Святом Трійці та Днем батька (відео)

Сердечно вітаю усіх християн з величним святом Трійці! Це свято символізує єдність і одвічну перемогу правди та надії. Вірю, що з допомогою Господа ми подолаємо всі виклики, які постали перед боголюбивим Українським народом.
Не забудьте привітати тата з Днем батька!

Читати далі

Команда «Європейської Солідарності» 15-16 червня відвідала Івано-Франківську та Львівську області (фото, відео)

«Я хочу подякувати кожному з вас за ці 5 років нашого єднання, розвитку і творення фундаменту України. Ми створили українську автокефальну, незалежну від Москви православну церкву. Ми ухвалили закон, який захищає нашу мову – і в цьому є значний внесок наших депутатів. Ми практично «з нуля» створили Збройні сили України. Ми бачимо відродження наших культурних традицій, ми бачимо, що у нас є всі підстави рухати нашу країну вперед. Я дякую кожному з вас за цей внесок!» – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Пара слів про список

Список «ЄС» – зважений. Список включає в себе і перевірені багнети зі старої команди, і людей, яких в умовах опозиції краще мати серед своїх, і людей, які пройшли праймеріз «Справи громад», діяльність якої, до речі, самим праймеріз не обмежується – вона надовго, як я розумію. Список – результат довгих переговорів, нарад і компромісів усередині «ЄС»

Читати далі

Почему россиянам не удастся игнорировать войну в Украине

Проблема заключается в том, что большинство российских диссидентов все еще не понимает: им не удастся добиться каких-то ощутимых перемен в своей стране, игнорируя внешнюю политику Кремля. Gутинская пропаганда не нацелена на то, чтобы отрицать факт загрязнения воздуха, коррупции или других социальных проблем. Однако ни одна из этих тем не способна породить по-настоящему серьезное протестное движение федерального масштаба, способное вызвать системные изменения и угрожающие лично Путину, поскольку порождаемый Кремлем страх влияет на россиян сильнее, чем возмущение от творящегося вокруг беззакония и падения уровня жизни.

Читати далі

Як українські олігархи таємно стали найбільшими власниками нерухомості у центрі Клівленда

У гучному позові до суду минулого місяця у штаті Делавер адвокати провідного українського банку звинуватили двох його засновників, які володіли ним до 2016 року, у відмиванні сотень мільйонів доларів через шахрайські корпоративні кредити для купівлі активів у США та незаконному збагаченні і самих себе, і своїх помічників.

Читати далі