Місяць на посаді

Якому передував місяць істерик на тему “Дайте булаву терміново! Треба робити реформи!”. За місяць не зроблено нічого позитивного. Ви зробили це разом. Не Порошенко, не папєрєдники, не старі політики, а ті, хто й далі продовжує захищати свій деструктивний вибір.

Читати далі

Тарас он там, він свідок…

Ми самі – ковалі своїх перемог. Головне вчасно оговтуватися після помилок і провалів. Ні, див не буде, рожевих єдинорогів – теж. Дорога до успіху, це тисячі маленьких і непростих кроків. Просто озирніться на пройдений шлях, чи не шкода покинути все на півдорозі?

Читати далі

Дорога із АПУ в ОПУ

Пригадуєте, як цей шум починався: перенести адміністрацію з Банкової, щоб не заважати киянам. А зараз виявилося, що повним ходом готують перенести “Офіс президента” в Український Дім на Європейській площі. Уявіть собі акції протесту, процедури зустрічі почесних гостей тощо на Європейській площі – в одному з найнапруженіших вузлів, де сходиться Хрещатик, спуск на Поділ та підйом на Печерськ. “Дякую” за таку турботу, пане резиденте.

Читати далі

Тиха сапа професійних «активістів»

Оця тихенька реакція з боку професійних “патріотів”, “активістів”, “розслідувачів”, “антикорупціонерів”, “націоналістів” (а точніше її відсутність) на початок явного наступу на українську державність вказує на те, що вони здатні атакувати лише своїх, і то коли знають, що це безпечно, “прікольно” та ще й вигідно.

Читати далі

Нас плавно подводят к истерикам и психозу

У нас сейчас растерянность больше чем в 2014 году. Тогда хотя бы была понятна угроза. Тогда был понятен враг. Как внутри, так и снаружи страны. Сейчас ничего не понятно. Когда вокруг ничего не понятно, просто замри. Замри, слушай, смотри и анализируй факты. Не панику, которая стучит в виски кувалдами, а факты. Мы все еще влияем на процессы и настроения. Сохраняем спокойствие, чистим пулеметы и делаем то, что должно.

Читати далі

«Європейська Солідарність» вимагає скликання РНБО для захисту Української Церкви від Москви (відео)

Команда партії «Європейська Солідарність» готова надати юридичну підтримку Православній церкві України для її захисту від російської атаки – внаслідок судового позову української філії РПЦ про скасування державної реєстрації помісної Православної Церкви України. Про це заявив лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Читати далі

Міністр оборони України перевірив хід будівництва об’єктів військової інфраструктури (фото)

В смт Черкаське, на Дніпропетровщині, триває будівництво казарм покращеного планування для особового складу 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Також будується містечко бригадного типу для розташування особового складу підрозділів оперативного командування «Схід», які виводитимуться на полігон для відновлення боєздатності. Окрім приміщень для проживання в процесі будівництва — їдальня, приміщення штабу та клуб.

Читати далі

«Політичний спецназ» Петра Порошенка відвідав Рівненщину (фото, відео)

“Велика мета надихає. Велика мета дисциплінує. Європейська та євроатлантична інтеграція – це як їзда на велосипеді. На ньому не можна стояти. Ти або їдеш рішуче вперед, або падаєш і повзеш назад. Ми не дамо країні впасти. Ми рішуче рухаємо країну вперед. Ми будемо тим GPS-навігатором, який точно покаже дорогу, точно розповість – що робити, і не допустимо, щоб будь-хто нас обдурив солодкими співами обіцянок”, – наголосив лідер “Європейської Солідарності” під час виступу перед прихильниками у Рівному.

Читати далі

Команда «Європейської Солідарності» не дозволить послабити позиції України – Ростислав Павленко (відео)

Під час передвиборчої кампанії суспільство демонструє високий запит на нові політичні сили, але для протистояння зовнішнім та внутрішнім викликам, які очікують на країну, потрібні і перевірені професіонали. Саме вони можуть ефективно протистояти спробам Кремля послабити міжнародні санкції та будувати конкурентну економіку, яка спирається на наукоємне виробництво, машинобудування, малий та середній бізнес. Про це директор Інституту стратегічних досліджень (2018-2019 рр.), член команди партії “Європейська Солідарність” Ростислав Павленко заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

Читати далі

Партія «Європейська Солідарність» сьогодні подала списки до ЦВК (фото, відео)

Партія “Європейська Солідарність” йде у парламент для того, щоб забезпечити повернення Донбасу і Криму; добитися миру, але без капітуляції, продовжити євроінтеграцію України і не допустити проросійського реваншу. Про це лідер партії Петро Порошенко заявив журналістам біля ЦВК.

Читати далі