Реванш виявився звичайним рейдерством

Пацани працюють за звичною схемою: бажання, неповні або підроблені документи, люди на потрібних посадах, нахрап та силове захоплення. Пацанчинки поспішають, бо розуміють, що схема довго не пропрацює. А нам все так же треба тримати їх якщо не на прицілі, то в тонусі, бо їм це шибко не до вподоби. Будемо тримати.

Читати далі

Мой виварий – Владимир Мисик

Помните золотой батон Пьодрыча? Конечно, помните, такое разве забудешь. Наряду со страусами и пеньками в Межигорье он стал символом эпохи вечно легитимного. Однако речь пойдет не о Януковиче, а о творце батона, об этом Микеланджело современности, дерзком и экстравагантном эстете. Знакомьтесь — Владимир Мисик, владелец хлебного холдинга «Кулиничи». Неспешно течет время, мухи в «Кулиничах» становятся все жирнее, солиднее и безмятежнее, Мисик богатеет и продолжает с завидным упорством избираться в парламент.

Читати далі

Революция в культуре деловых отношений

Не, ну согласитесь, что стало намного удобней! Вот прямо с сегодняшнего дня. Ведь ещё вчера было в разы сложней жить, вести бизнес, да и вообще. Всё было сложно. Но воооот сегодня…

Читати далі

Это вам не Пастор…

Александр Данилюк посетил морскую пехоту (за это плюсик в карму) и записал видео с критикой бронемашин Варта (а вот это зря, промолчал бы, сошел бы за умного).

Читати далі

Обов’язково говоріть з людьми

Якщо ми зараз не почнемо доносити інформацію, кого призначає Президент, як вони будуть боротися з Росією (не шляхом призначення СЗР корєша з медаллю від ФСБ РФ), що наступне Коломойський прибере в портфель чи з ринку, що саме порушує нова влада, то ми можемо отримати не РЕВАНШ, а зовсім іншу Країну… Навколо стільки людей з інформаційним вакуумом, що аж страшно…

Читати далі

Є речі, які мене гнітять

Найстрашніше, що запит на “нові обличчя” то є, але запиту на професіоналів серед нових облич немає. Будь-хто, хоч лабух на весіллі, аби був новим. То чого ж ми тоді ображаємося, що живемо хреново? Ми маємо ту модель держави, яку вибудували артисти зі співаками, журналістами та тусовщиками.

Читати далі