Петро Порошенко зустрівся з проукраїнськими активістами із Севастополя (фото, відео)

У Відкритому офісі партії “Європейська Солідарність” лідер партії Петро Порошенко зустрівся з активістами, які змушені були залишити Крим через окупацію півострова РФ. Зустріч відбулася з нагоди Дня міста Севастополя. «Я захоплююся і зараз тими, хто продовжує вірити в Україну і боротися за свої переконання попри тиск і переслідування. Це не їхній сакральний Крим і Севастополь – це наші святині. Так сталося, що ми кілька разів втрачали їх, але завжди поверталися. І нині будемо боротися до перемоги. Бо Севастополь – це Україна», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко у прямому ефірі програми «Сьогодні» на телеканалі «Україна» (відео)

Партія «Європейська Солідарність» у парламенті нового скликання буде підтримувати голосування за проєвропейські законопроекти, але ніколи не буде співпрацювати з представниками «п’ятої колони Януковича», у яких би фракціях вони не ховались, – про це лідер партії Петро Порошенко заявив у прямому ефірі програми «Сьогодні» на телеканалі «Україна».

Читати далі

Політрада партії “Європейська Солідарність” ініціювала перевірку всіх членів виборчого списку

Зважаючи на публічну реакцію щодо окремих кандидатів у народні депутати, політрада партії «Європейська Солідарність» ініціювала перевірку всіх членів списку від “Європейської Солідарності”. Результати перевірки будуть оприлюднені наступного тижня. Раніше вже розпочалася перевірка щодо обставин поведінки Н. Баласинович.

Читати далі

Петро Порошенко з командою «Європейської Солідарності» на Трійцю відвідає Франківщину та Львівщину

Петро Порошенко разом із членами своєї команди Андрієм Карповим, Софією Фединою, Степаном Кубівим, Іваном Малковичем, Володимиром В’ятровичем у Богородчанському районі на Франківщині відвідають музичний фестиваль «Underhill» та візьмуть участь у відкритті аеродрому, у селищі Верховина візьмуть участь у Форумі «Via Carpatia» та відвідають традиційний гуцульський фестиваль «Полонинське літо» у селищі Верхній Ясенів. У  місті Яремче планується зустріч з підприємцями регіону.

Читати далі

Крістін Лагард: За Президента Порошенка Україна повернулась до макроекономічної стабільності та зростання

«Дозвольте висловити свою високу оцінку вашому президентству», – зазначила пані Лагард у її листі на ім’я Петра Порошенка. «Україна успішно повернулася до макроекономічної стабільності та зростання після глибокої економічної кризи 2014-2015 років». Директор-розпорядник МВФ наголосила, що «це було справді видатне досягнення у дуже складний період, адже я добре пам’ятаю ті величезні виклики, що тоді постали перед Україною».

Читати далі

Штош, або Про списки, вибори, хайп і пріорітети

Ви точно очікували, що ось прямо з голосувалки ГО буде бац! і сформовано весь партійний список, з якого орієнтовно зайде в Раду лише 20 людей? І новачки просто з вулиці підуть віце-спікерами парламенту, керівниками регламентного та бюджетного комітетів? Вам не приходить в голову, що невеликій команді, яка щойно з командного мостику потрапляє до трюму, потрібно працювати та реагувати миттєво та гостро, орієнтуючись на вже відомі здібності та сильні сторони кожного? З огляду на сучасну ситуацію, часу на вивчення дебютантів та розстановку сил всередині малочисельної фракції просто фізично не буде!

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 7 – 13 червня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 7 – 13 червня 2019 р. ЗРАДА Президент України Володимир Зеленський вважає, що

Читати далі

Волшебное слово «зато»

Волшебное слово «зато» позволяет решать много проблем с деятельностью политика. Вот этот, например, ворует, ЗАТО дороги строит! В случае с президентом Зеленским противительный союз «зато» тоже работает, но несколько своеобразно. Нарушил половину норм Конституции, ЗАТО в рекордные сроки. Расставил на нужные должности своих друзей, ЗАТО они некомпетентны.

Читати далі

Я видел реванш немного иначе

Уже есть люди, занимающие нишу зеленого Олешко, и люди, занимающие нишу зеленого Пономаря – причем настолько старательно изображающие ненавистный первообраз, что выходит абсолютно неправдоподобно. Вот уж действительно. Ждал эпоху демонов, а пришла эпоха чертей.

Читати далі

Препарировать зелекторат интересно

Особенно любопытно наблюдать за эволюцией пациента и итоговым ее завершением – столкновением зе-мрій с зе-реальностью. Примерно у половины, или даже больше (парламентские покажут), зелебобок реальность терпит сокрушительное поражение, и разум пациента навсегда отбывает в страну вечной охоты – писать стихи, посвященные предмету своей любви, изобличать заговоры Рошен и ловить порохоботов ночью в лесу.

Читати далі

Не ведіться на коломойські розводки

Коломойський навіть побити себе дозволить, коли його дома немає, а от пар за допомогою ручних ліберальних журнлістов суспільству випустити допоможе, поки до чергових мільярдів “овєц” добиратиметься.

Читати далі

Вакарчук зібрався на війну. Внутрішню

Вакарчук у програмі «Право на владу», 1+1: «Ми не виграємо війну проти Росії, якщо не почнемо вигравати війну внутрішню — проти корупції, проти олігархів, проти тих, хто сьогодні узурпував всю владу». Ця фраза наштовхнула мене сформулювати причини, чому я його не переношу на дух.

Читати далі

Більше парламентів богу парламентів!

У мене не було сумніву, що зелена шашіль точитиме підвалини державності. Я не здивована, що об’єктом атаки стала Конституція України – зрештою, не вперше і не в останнє. Але я дещо заскочена підходом, який продемонструвала команда Зе, апелюючи до необхідності ввести двопалатний парламент і одночасно скоротити кількість депутатів. (Але це не точно. Скорочення кількості може відбутися шляхом розширення поголів’я). Отже, Узеленського™ посилаються на рішення всеукраїнського референдуму 2000 року.

Читати далі

Баришівський бєспрєдєл

Зеленському та Коломойському життєво необхідний контроль над НБУ. Потрібна допеміссія, потрібен рефінанс. Сприймайте Україну, як банк. До банку увірвалися грабіжники, взяли нас із вами у заручники, зняли з жінок діаманти, а з чоловіків годинники, але броньоване сховище, у якому й лежать усі гроші, все ще не відкрите. Його захищають Смолій та Рожкова. Тому Рожкову грабіжники зараз вб’ють, щоб Смолій відкрив кодовий замок. Ось це й відбувається. Ось такі справи.

Читати далі

Старый кейс «Как просрать страну»

Кто там не понимал, как именно сто лет назад “мудрий нарид” умудрился просрать государственность, завести в страну большевистскую чуму, от которой “хуже уже не будет”, а потом по итогу имел войну, голод, несколько выкошенных поколений, потом снова голод, но уже в формате геноцида Голодомора, репрессии, и снова еще две-три волны репрессий? Штош, попробуем снова в 2105. Have a nice century to all!

Читати далі