Тиха федералізація по-харківськи?

Прес-секретарка Зеленського з якогось дива наділила Кернеса функцією арбітра в проблемі, яку він власноруч створив, викликавши ескалацію протистояння в суспільстві, проявивши свою упередженість. Тобто він ніяк не може в цьому питанні бути незалежним арбітром, і можна було б посміятися над цими потугами, якби ми не бачили, що цим свідомо викликаються насильницькі дії.

Читати далі

Політики забили на країну

Ви знаєте, я не відношу себе до людей, що радіють, коли їх негативні прогнози збуваються. Особливо коли це стосується моєї країни. Але, на жаль, доводиться з сумом визнати, що був правий.

Читати далі

Вовчик, пора работать!

Всегда так получается, что чужая работа видится лёгкой и незамысловатой, результаты её – ничтожными, затрачиваемые ресурсы – чрезмерными. А вот итог – это да. Это видно, наглядно и завсегда располагает ко всесторонней критике. Делал долго, материалы расходовал излишне, сделал мало и не так. Всё уже, Владимир Александрович, отбой. Вы теперь самый главный и красивый. И с булавой даже.

Читати далі

Не опудалом, так тушкою

Комітет ВР з паливо-енергетичного комплексу прийняв рішення про перенесення запуску ринку електроенергії на 3 місяці. Знаєте, заповзяття, з яким шановний Ігор Валерійович намагається перенести терміни запуску оптового ринку електроенергії в Україні, вже викликає захват. Стає зрозумілим, як він став мільярдером. Все за Висоцьким: «Там шпионки с крепким телом, ты их – в дверь, они – в окно».

Читати далі

Весна прийшла та пішла, прийшло літо і реалізм

Отже, закріплення курсу на ЄС і НАТО в Конституції було правильним рішенням, а не «передвиборчим популізмом Порошенка», як нам кричали з трибун ВР і телеканалів. Отже, всі воплі про «бариг», «торгівлю на крові», «Мінську зраду» були огидними виборчими технологіями. Й найкраще, що може зробити нова команда – це продовжувати курс Порошенка. Правда, виходить поки що без твердості ПП, який жорстко стояв на своєму в відстоюванні українського інтересу в діалозі з Заходом, нагадуючи про невиконання РФ мінських угод, бо це є правда.

Читати далі

Це гірше ніж клоуни. Це капітуляція вже сьогодні

Людина, яка ніколи не служила, без навіть мінімальної військової кафедри, з дипломом академії актуальних проблем шарашмонтажу, стає головою СБУ. Офіцерське звання йому просто малюють. Інша людина, яка для армії зробила тільки саботаж реформи харчування під час своєї каденції міністра фінансів, стає секретарем РНБО. Головними проблемами називають корупцію, контрабанду, відносини з МВФ і екологію. Не війну. Не РФ.

Читати далі

Долгая смерть империй

Как неспособность элиты Российской империи осознать необходимость модернизации страны больше ста лет назад привела к поколению людей, неспособных сформулировать мысль сегодня. Потому, собственно, огромное количество наших сограждан не видят проблемы в блеющем Зеленском: они сами так говорят и формулируют мысли. Потому для них это не днище, а просто свой в доску чувак, который вместо какой-то зауми расскажет про “эээ ну, бля, ты понял, короче”. Хотя казалось бы, где Российская империя, а где Зеленский.

Читати далі

Чтобы война не поселилась у вас на кухне

Пару дней назад спикер госдумы Матвиенко предложила “начать отношения с чистого листа”. Юлии Владимировне эта идея с чистым листом понравилась и она, в общем, согласна уже мириться. Ну вот ни разу не удивительно. Ведь ничего не выдавало в Штирлице, пардон, в Тимошенко, русского шпиона, кроме волочащегося за спиной парашюта. Только есть нюансы. Лист не особо чистый. Кровь наших бойцов и мирных граждан так просто с бумаги не смывается.

Читати далі

«Представьте, что там море!»

Вынужден повториться – не говорите проктологу, что у вас там что-то не хорошо. Там изначально ничего хорошего быть не может. Удалите отовсюду Яндекс. Если, конечно, вы не видите ничего зазорного в том, что усталые глаза чекиста будут читать вашу переписку. Выбросьте все. Не только Яндекс. Где-то запрятан заветный российский паспорт? В печку. Потому что это ничто иное как документ, позволяющий беспрепятственно входить в концентрационный лагерь.

Читати далі

Ведмедик у смітнику

На жаль, пам’ять про загиблого хлопчика в головах працівників МВС трималась до 7:30 ранку. Приїхав ранком до МВС поспілкуватись щодо розслідування, але побачив такий перфоманс, коли під керівництвом пані в платтячку двоє працівників за 1 хвилину зміли заважаючий їм бруд. Зі словами “поки нікого немає, давай швиденько” та “ми не знаємо, що це була за акція, прийшли на роботу ось і прибираємо”.

Читати далі