Інвестиції у розвиток портової інфраструктури з 2015 року збільшилися у 3,3 рази (фото)

Понад 3,5 млрд грн інвестовано Адміністрацією морських портів України у розвиток портової інфраструктури. Результатом роботи міністерства та Адміністрації морських портів є стабільне зростання позицій українських портів в рейтингу глобальної конкурентоспроможності Світового економічного форуму +16 пунктів в 2018 році вивів українські порти на 77 місце.

Читати далі

Об’єднані сили та Організація Об’єднаних Націй – співпраця заради захисту людей (фото)

Відбулася зустріч Командувача ОС генерал-лейтенанта Олександра Сирського з Координатором системи ООН в Україні пані Оснат Лубрані та Головою управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні пані Еліс Армані Секуі. Пані Оснат Лубрані високо оцінила зусилля українських військових щодо захисту цивільного населення та подякувала Командувачу об’єднаних сил за створення умов миру, безпеки та захисту прав людини на території Донецької та Луганської областей, які контролюються урядом України.

Читати далі

Степан Полторак відвідав 128-у окрему гірсько-штурмову бригаду ЗСУ на Закарпатті (фото)

В рамках робочої поїздки на Закарпаття, Міністр оборони України Степан Полторак проінспектував стан та процес розбудови військового містечка 128 окремої гірсько-штурмової бригади у місті Мукачеве. З метою підвищення мотивації особового складу підрозділів ЗС, які виходять на завершальну активну фазу бойового злагодження на навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення ООС, Міністр оборони прийняв рішення щодо преміювання зазначених військовослужбовців премією у розмірі 3 тис грн.

Читати далі

Отбеливание зеленого

Мостовая в ЗН начала отбеливать Зеленского и лепить из него самостоятельную фигуру. Бедного-несчастного Володю, вокруг которого одни враги и который пытается изо всех сил во благо страны играть свою самостоятельную игру. Знаете, как это все называет Мостовая? “Але є залежність психологічна…” Судя по качеству текста и незаангажированности Мостовой, можно сделать вывод, что у нее тоже “психологическая” зависимость от Коломойского.

Читати далі

Не бросит…

Все идет так, как я и думал и даже хуже (мне казалось, что Зеленский немного умнее), и единственное, что в этой ситуации позволяет сохранять спокойствие, – это понимание того, что ситуация очень напоминает детство, когда ты еще не можешь плавать, но при этом смело лезешь в море, потому что знаешь, что в СЛУЧАЕ ЧЕГО тебе на помощь придет ПАПа, который стоит в стороне и наблюдает за тобой. Настоящий ПАПа НЕ БРОСИТ!

Читати далі

Післямова до з’їзду «ЄС»

Дивно бачити, як після вчорашнього з’їзду “ЄС” серед ніби проукраїнських кіл вважається хорошим тоном пнути цю політичну силу Петра Порошенка. А чого ви очікували? Фішечєк? Гри без штанів на роялі або ні обіцянок, ні пробачень? Чому ригі та інші об’єднуються, а від ніби своїх знову чути зневагу? Ми всі отримали під дих, інерція квазібільшовизму надовго, то може підтримати тих, хто точно не ворог?

Читати далі

Малим і «правильним» партіям

Якщо ви не подолали прохідного бар’єру і набрали, наприклад, трохи більше 4%, то це означає, що ви подарували: 4 мандати “слугам урода”, по 2 мандати регіоналам і БЮТу, 1 мандат республіканцям. Піднісши партійні інтереси вище національних, ви збільшили кількість проросійських реваншистів на 8 голосів, а проукраїнських державників на 1. Це стосується не лише амбітних партегеносе, а й недалекоглядних виборців. Обирай відповідально.

Читати далі

Чому я пробую йти в політику після п’яти років на війні?

Я добре вмію користуватися зброєю. Я знаю, що таке війна і смерть. І саме тому, я хочу спробувати утримати країну від самознищення. Мирним шляхом. Інакше є дуже велика ймовірність, що нас заллють кров’ю. Ви говорили “Хлопці прийдуть з фронту і наведуть порядок”. Мабуть, прийшов час. Ми прийшли. Допоможіть нам захистити всіх ще раз.

Читати далі

Про барыг и Свинарчуков апологетам «ничего не меняется»

Вот так вот работает производство – сначала ты туда средства на модернизацию, станки, линии и фонд зарплат, а потом плавный рост от года к году, потому что персонал осваивает серию, ОТК быстрее находит косяки, завод не хочет штрафов за срыв сроков, а хочет премию. Истории про барыг, как там у Израиля, блокады и как наживаются на войне – не работают. А ГОЗ (гособоронзаказ – ред.) на несколько лет, траты на оборону ближе к запросам армии и инвестиции в ВПК – да.

Читати далі

Вам – дефолт, а Бені – профіт

Перше, про що заявила ціла СБУ під керівництвом людини нового президента, – про шкоду нацбезпеці від впровадження європейської моделі ціноутворення вартості електроенергії для промисловості та від припинення ручного управління тарифами в цій сфері. Не від росіян на кордонах, не від явної активізації кремлівської агентури, не від інформаційної окупації, не від початку практики обговорення долі України без її представників між союзниками та рф. Бо введення з 1 липня “Закону про електричну енергію” невигідно Коломойському.

Читати далі