Петро Порошенко дав інтерв’ю інформаційному агентству «Главком» (фото)

Головними опонентами «Європейської Солідарності» на дочасних виборах до Верховної Ради є політичні партії і сили, орієнтовані та підтримувані Росією. Про це п’ятий президент України, голова партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час інтерв’ю інформаційному агентству «Главком».

Читати далі

За черговими «новими ліцами» ті ж господарі

Спадкоємність “патриотичної” риторики виконує роль ширми, не більше, ін’єкції заспокійливого для “майданутого” відсотку. Ознаки по багатьом напрямкам вказують на суттєве послаблення пріоритету державного інтересу. А “народ” знову загнаний в рамки технології, яка може обернутися черговим провітреним стійлом, з “правильним” телевізором, жуйкою про “дешеві тарифи” і “несвоєчасність вступу до НАТО”. Бо “новиє ліца” хоч і підсовуються час від часу, але господарями країни лишаються одні й ті самі люди.

Читати далі

Відповідальність

Забудьте про таку химеру як справедливість. Єдина мірка – це спільне виживання. Коли цивілізація рухне, то зникнуть і Гідні, і охлос. На жаль, немає Авраама, що домовиться про вихід Лота із Содому. Немає можливості для Гідних відійти в сторону та не заважати охлосу здійснити колективний суїцид.

Читати далі

Бігус і ЗеСвинарчук

ЗЕлепні нам розповідають, що «Вова не дозволить красти?» Ткніть їм в рило розслідуванням тої самої групи, завдяки якій Зеленський взагалі став президентом (хоч, як на мене – команду Бігуса просто розіграли втемну). Хай вони самі або ставлять під сумнів об’єктивність команди Бігуса, або виправдовують Богдана. Особливо цікавий пасаж – те, як Богдан несподівано розбагатів, як раз тоді…, коли побував на держслужбі. За Азарова.

Читати далі

Побачити Париж та померти

Під час зустрічі з Макроном Зеленський міг зробити дуже рішучу заяву: Україна покине ПАРЄ, якщо ПАРЄ сама себе знищить. Для нас участь в організації, що сама переступила через свої принципи, втратить будь-яку цінність. Наше громадянське суспільство більше не буде поважати жодні висновки цієї організації. Ось так можна було заявити. Та Зеленський тут повністю змовчав і проковтнув цю ситуацію. А це означає, що далі можливе все, навіть зняття санкцій з РФ, яких з таким трудом добилася українська дипломатія в попередні роки. Ось такі нові ліца. Ну нічево, он єщо научітся.

Читати далі

Я тобі не бренд!

Наші жінки – не закуска під шаурму і не розвага для іноземців. Вони – наша гордість, слава, опора, надія. Вони вже зробили надзвичайно багато й зроблять ще більше, якщо ми дамо їм хоч трохи поваги, на яку вони заслуговують. Думай. Те! Перед тим як щось ляпнути.

Читати далі

Вибір втомленного зубожіння

Я зараз не хочу агітації, контрагітації та чогось ще, я хочу щоб ви задумалися над одним питанням: «А якщо прибрати з перегонів Слугу Народу, кому віддадуть свої голоси усі ці «втомлені зубожілі, поневолені олігархами», які зараз зібралися голосувати за цю партію?»

Читати далі

Мой виварий – Максим Бужанский

Это видео — по сути ультиматум Зеленскому. Вежливый, с тщательно выверенными месседжами. Тяжеловесный, холодный и литой. Не просьба. И исходит он не от порохоботов. Исходит он от представителей Нацкорпуса, бывших бойцов «Азова», воевавших в 2014, которых в симпатиях к предыдущей власти и к порохоботской тусовке заподозрить очень сложно. Именно эти дядьки запилили видос, в котором требуют от Зеленского отреагировать на присутствие в списках его партии столь мнээээ… необычного кандидата в депутаты ВР.

Читати далі

Вы не бессмертные!

Всякий раз, когда очередные дорвавшиеся до власти мазафаки принимают какое-нибудь одиозное решение (как сегодняшнее решение харьковского гепанариума по Жукову), всякий раз они думают, что текущий момент — это навсегда. Они застыли в текущем моменте, как муха в янтаре, и там красуются, расправив крылья. И потом очень удивляются чьей-то длинной памяти и тому, что однажды янтарная скорлупа разлетается, и внезапно становится больно.

Читати далі

Як товаріщ Герус взяв і поборов Роттердам+

Це про те, чим вони будуть займатися стільки часу, скільки ми їм дозволимо. Вони будуть сцяти в очі населенню, розказуючи, як вони побороли Роттердам+, корупцію, бідність, при цьому нічого не міняючи (в кращому випадку) або деградуючи державу, реалізовуючи рейдерські схеми, йдучи шляхом капітуляції, який протоптав ще Янек.

Читати далі

«Почему вы не уважаете выбор большинства?»

Потому что количество людей, разведенных наперсточником, не свидетельствует о его честности и достоинстве. К тому же нам не впервой – один выбор миллионов уже гнал до Ростова.

Читати далі

Хто стане новим онлайн-губернатором Львівщини?

Можна з впевненістю говорити, що активна частина інтернет-спільноти Львівщині свій вибір зробила. Чи поважатиме його новий президент України, подивимося. Не виключений варіант, що новим очільником Львівщини може стати зовсім інша фігура, бо Зеленський вже довів, що не цурається підкилимних домовленостей.

Читати далі