Мой виварий – Александр Куницкий

Мне и раньше в комментариях под постами об Александре Куницком писали о том, что он гражданин Израиля. Теперь и сам Куницкий в ответ на закономерные вопросы бодро отгавкивается: «А зато ваш Грановский – румын!». Это со всех сторон ослепительно, во-первых, потому, что он практически проболтался о том, что его израильское гражданство — правда. Во-вторых, он проболтался о том, что его на округ «поставили» с единственной целью — сбить Грановского на взлете. А ведь там дофига есть еще кандидатов.

Читати далі

Звір розминається

Скоро, дуже скоро вже справжній, повний, пухнастий звір 3,14дець встане на всі свої 42 лапки. Він вже потроху пробує поворушити пальчиками на десятій та дванадцятій підібганих лапах. Пальчики ворушаться. Далі буде яскравіше.

Читати далі

Суды и их реформа

Наши суды обладают важнейшим скиллом советского человека – комсомольской чуйкой. Они всегда держат нос по ветру и охотно и со рвением выполняют даже невысказанные пожелания хозяев. И дело тут не в том, что кто-то их купил, или кто-то диктует решения – этого на самом деле не делал Порох, этого не делает и Зеленский – это ведь и ненужно. Дело в том, что наши суды совершенно не обязательно как-то особенно сильно покупать или придавливать – они сами охотно садятся на здание лапки и вопрошают, чего изволит барин. Именно эта особенность наших судов и подлежит реформе прежде всего.

Читати далі

Теперь больше нет нассливания и зрады

5 лет нам в публичное пространство внедряли разных звёзд, активистов, всратых антикоррупционеров и прочих народных хероев. ФСБ и олигархи во все СМИ нам просовывали своих людей. Чтобы везде, на каждом эфире и в каждой газете сидела и умничала прикормленная сволочь, которая уже где-то бухала с ними на корпоративах и приучена есть из руки. А теперь они молчат. Теперь за крики им не платят.

Читати далі

Майже нічого несподіваного не сталося…

Є несподіванкою кількість безпринципних гівноїдів, які випльовували героїчні пости, збирали “мондани” з кожного фейку про плани мореля, а зараз напхали повний рот лайна та дивляться, як їх презедент реально зливає країну. І є несподіванкою кількість дурнів, які в такий складний час, вбачають героя-рятівника в іншому 45-річному інфантильному дурнику, бо той розказує за новиє літса та нову політику, несучи просто шизофренічну хрєнь.

Читати далі

Мы – украинцы

Мы – украинцы. Мы здорово себя недооцениваем и даже знаем об этом, мы рождаем гениев, но предпочитаем слушать дебилов, мы умеем драться, но не умеем пользоваться плодами наших побед, мы исключительные эгоцентристы, умеющие отдавать последнее. Мы мерзкие сволочи на войне и милые бусеньки дома, мы шизофреники, умеющие любить, гладить и стрелять.

Читати далі

Как работает политическая система Украины на примере партии Зеленского

Я хочу ещё раз немного напомнить, как работает современная политическая система Украины на примере партии Зеленского, чтобы потом не говорили, что никто не предупреждал.

Читати далі

ПАРЄ та Зеленський

Ми з розумінням ставимося до зовнішньополітичної недосвідченості президента, але ж країна не може бути заручником цієї обставини. Врешті-решт, він сьогодні – бренд України. Й хотілося б, щоб Україна за час його брендства не втратила свої позиції в світі. Тому щиро бажаємо президенту швидше опановувати президентську зовнішньополітичну науку й демонструвати переконливі результати успіху. Це важливо для України.

Читати далі

Не залякаєте

Обшук у Юрія Бірюкова, вже кандидата в народні депутати за списком партії «Європейська солідарність», – це більш ніж виразні дія та месидж. Дія – проти партії «Європейська солідарність». Удар по найбільш видному, експансивному та успішному кандидату мусить уповільнити (а в ідеалі паралізувати) цілі напрямки передвиборчої кампанії. А месидж цей – лідерам громадської думки, порохоботам. Месидж прозорий – ми Бірюкова під статтю підвести не боїмося, подумайте, що буде з вами усіма?! Вже повірте, подумаємо. Маємо такий досвід. Зліші будемо.

Читати далі

«Європейська Солідарність» заявляє про політичний тиск і переслідування кандидатів від «ЄС» (брифінг)

«Європейська Солідарність» розцінює обшуки у Юрія Бірюкова як частину реваншу,  як спробу розправи над тими, хто в перших рядах допомагав Збройним силам України протистояти путінській агресії. І хто може гарантувати, що після того, як розправляться з волонтерами, не почнуть судити тих, хто зі зброєю захищав Україну від путінської Росії?

Читати далі

Команда «Європейської Солідарності» зустрілася з виборцями у Львові та Стрию (фото, відео)

«Ми не здамося, ми переможемо, бо з нами правда, з нами Бог і з нами Україна. Від ставлення народу до героїв залежить, чи має право нація на майбутнє – чи ні. Зараз, за останній місяць ми бачимо потужний наступ ворога не тільки на фронті, а й всередині нашої держави. Наступ на армію – вони збираються її скорочувати, обрізати фінансування і давати наказ про заборону стріляти у відповідь. Ми не дамо нанести армії удар в спину. Зараз нам треба всім об’єднатися для того, щоб не дати зруйнувати пам’ять про них – про майже три тисяч воїнів, які віддали життя, боронячи країну проти російської агресії», – наголосив Голова партії «Європейська Солідарність».

Читати далі

Адвокат Петра Порошенка Ігор Головань: Проти Портнова зареєстроване кримінальне провадження

Так звані заяви Портнова, спрямовані проти п’ятого президента України Петра Порошенка, не мають жодних юридичних перспектив і носять характер юридичного тролінгу, спрямованого на підрив репутації. Про це під час прес-конференції заявив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань. Він повідомив, що дії Андрія Портнова підпадають під кваліфікацію статті 383 Кримінального кодексу України «завідомо неправдиві повідомлення про злочин», і відповідне провадження проти Андрія Портнова вже зареєстроване.

Читати далі

ЦВК зареєструвала кандидатів у народні депутати від «Європейської Солідарності» (виборчий список)

По списку партії до Верховної Ради зареєстровані 100 кандидатів у народні депутати, 133 – йдуть у мажоритарних округах. Команду оновлено: половина кандидатів балотуються вперше!

Читати далі

Петро Порошенко: Рішення ПАРЄ – це перший потужний дипломатичний удар по Україні за останні 5 років (відео)

«Це перший серйозний дипломатичний удар, який отримала Україна за останні п‘ять років. Раніше ми таких ударів не пропускали. Але тепер удар нанесено не тільки по Україні, а й по фундаментальних європейських цінностях, коли між цінностями і ціною була вибрана ціна. Найближчим часом я задію усі свої зовнішньополітичні зв‘язки, аби вірус всепрощення Росії за анексію Криму та окупацію Донбасу не розповсюдився далі», – заявив лідер «Європейської Солідарності».

Читати далі

Кто пригорел? Я пригорел

Можете считать этот пост заявлением о совершении преступления. Я считаю, что министр Насалик пытается выделить газовые месторождения своим фирмам. Я считаю, что министр Насалик – коррупционер и осуществляет давление на членов комиссии, угрожает им и членам их семей. Господа Насалик и Игнащенко. Можете на меня в суд подать, упыри, вы даже не представляете, что такое угрожать, и какой, блдь, бывает черный пиар. Вперед.

Читати далі