«Політичний спецназ» Петра Порошенка відвідав Рівненщину (фото, відео)

Порошенко у Рівному: наша команда не дозволить “п’ятій колоні” диктувати українському народу волю Москви

Європейська Солідарність довела конкретними справами, що краще від інших знає дорогу до ЄС та НАТО. На цьому шляху ми вміємо отримувати перемоги і розв’язувати найскладніші завдання.Наша команда суттєво оновилася. У першій півсотні кандидатів – майже половина ще ніколи не були депутатами. Оновлена команда державників поєднує досвід тих, хто рятував країну у важкі часи. І енергію нових людей – воїнів-ветеранів, волонтерів, громадських діячів. Сьогодні у Рівному представив деяких із них – волонтера Яна Зінкевич , громадського діяча Volodymyr Viatrovych, журналіста та волонтера Віталій Гайдукевич, блогера Андрій Карпов (Полтаву) та голову молодіжного крила Європейської Солідарності @Dinara Habibullaieva.

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

Партія “Європейська Солідарність” йде на вибори до Верховної Ради, щоб стати на захист української державності і не дозволити політичним проектам Кремля і Януковича розвернути країну назад до Москви. Про це лідер партії Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками у Рівному. Він зауважив, що одразу після президентських виборів почалися активні атаки на декомунізацію, люстрацію, закон про українську мову та здобуту енергетичну незалежність України.

“Зараз вони кажуть: давайте зробимо двопалатний парламент. Для чого? Двопалатний парламент – це є федералізація. Це те, про що мріє Путін – розколоти країну зсередини. Ми йдемо у парламент для того, щоб не дозволити їм це зробити, бо це наша справа – захистити Українську державу”, – наголосив Порошенко.

“Вони подали до Конституційного Суду подання, щоб скасувати декомунізацію і люстрацію. Для того, щоб “п’ята колона” Путіна і Януковича знову заповзла в українську владу. Ми не дозволимо їм це зробити”, – заявив лідер “Європейської Солідарності”.

“Уламки партії Януковича – що “Опозиційна платформа” Бойка-Медведчука, що “Опозиційний блок” Мураєва-Вілкула – стають дедалі агресивнішими. Вони є нашими основними опонентами на цих виборах. Ми маємо стати стіною, щоб захистити Україну. Ми не дамо їм посісти друге місце, на яке вони розраховують. Ми не дамо їм можливості претендувати на участь в новій коаліції, у новому уряді. Ми не допустимо їх до влади, бо вони при владі будуть диктувати волю Москви волелюбному українському народу. Ми їм не дозволимо це зробити”, – наголосив Петро Порошенко.

Джерело

 

Яна Зінкевич: Місія «Європейської Солідарності» – не допустити повернення країни в орбіту Кремля

Командир медичного батальйону «Госпітальєри», кандидат в народні депутати від Партії «Європейська Солідарність» Яна Зінкевич закликала учасників мітингу у місті Рівне підтримати команду Петра Порошенка на виборах до Верховної Ради, адже саме ця команда здатна протистояти силам реваншу.

«Наша місія в парламенті – це боротися проти реваншу проросійських сил, боротьба проти відмови від обраного курсу в ЄС та НАТО та повернення в орбіту Кремля.

Український народ не може забути тих, хто віддав своє життя, захищаючи рідну державу від російської агресії. Ми не маємо права забути тих, хто був поранений, захищаючи Україну. Не можна залишити наших захисників сам на сам зі своїми проблемами. Я маю велику надію на вашу підтримку та допомогу. Разом у нас усе вийде!», – заявила Яна Зінкевич.

Джерело

 

Порошенко у Рівному: Ми вітаємо запит на оновлення політичного класу, у списку «Європейської Солідарності» понад 70% нових людей

Оновлена команда партії “Європейська Солідарність”, яка передусім є партією державників, унікально поєднує досвід тих, хто рятував країну в найважчі часи: бойових ветеранів, волонтерів, добровольців, – і найдосвідченіших та найчесніших політиків, які стоять за втіленими реформами і формуванням міжнародної проукраїнської коаліції. Про це Голова партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками у Рівному.

«Ми дійсно разом з вами багато що зробили за 5 років: відродили Збройні сили – зусиллями добровольців, воїнів, волонтерів. Нові Збройні сили України, які захистили нашу незалежність, захистили нашу територіальну цілісність і зберегли Україну”, – нагадав Порошенко.

“Довелося чекати цілих 23 роки, аж поки не прийшла наша команда і в усіх селах, селищах постягувала з постаментів кам’яних істуканів Леніна. 23 роки до нас цього ніхто не наважувався зробити. Це була наша принципова позиція – відродження української державності, української ідентичності» – наголосив п’ятий президент України.

Саме тому, що не можна ігнорувати здобутий за минулі п’ять років унікальний досвід державного будівництва, 30% партійного виборчого списку складають найбільш досвідчені проєвропейські політики, – зазначив Порошенко.

«Ми вітаємо запит суспільства на оновлення політичного класу, але вважаємо неприпустимим і небезпечним ігнорувати позитивний досвід тих політиків, які довели свою здатність вирішувати найскладніші завдання, які стоять перед країною. Наша команда почула вашу критику, врахувала її і в стратегії, і в програмі, і в партійному будівництві. 70% нашої команди – це нові люди, які ніколи не були у парламенті чи уряді, але вони є державниками, патріотами і довели це своїми справами», – сказав Петро Порошенко.

Джерело

 

Порошенко у Рівному: євроінтеграція – як їзда на велосипеді: або швидко рухаєшся вперед, або впадеш

Солідарна Молодь в Рівному, як і по всій Україні, однозначно за ЄС та НАТО.Тільки вперед – до європейського майбутнього!

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

Команда партії «Європейська Солідарність» йде до парламенту, аби реалізувати свій стратегічний план і досягти повноправного членства України в НАТО та Європейському Союзі, – про це лідер партії Петро Порошенко заявив на зустрічі із представниками «Солідарної молоді» у Рівному.

«Ми здатні боротися за мову, ми здатні боротися за віру, ми здатні боротися за децентралізацію, ми здатні боротися за енергетичну незалежність, здатні боротися за українську школу. Ми здатні боротися за Україну і її європейське майбутнє. Якщо ми не захистимо європейське майбутнє України – в України не буде ніякого майбутнього, бо повернеться лише російське минуле», – заявив Голова партії «Європейська Солідарність».

Він нагадав, що з часів здобуття Незалежності на словах багато політиків були “за” європейську та євроатлантичну інтеграцію, але ці заяви не були підкріплені жодними діями. “Тільки наша команда п’ять років тому почала справжні рух до членства в НАТО і Євросоюзі, коли український народ на Майдані зробив свій цивілізаційний вибір”, – наголосив Петро Порошенко.

«Зараз європейський вибір знаходиться під такою ж загрозою, як і в 2013 році. Ми знаємо, як робити європейську інтеграцію, ми знаємо, як робити нашу інтеграцію в НАТО. Нашою перемогою є те, що сьогодні ці процеси підтримують вже 70% українців, а коли мене тільки-но обрали президентом – НАТО підтримувало лише 16%, а Європейський Союз – лише 30% українців» – зазначив Петро Порошенко.

“Велика мета надихає. Велика мета дисциплінує. Європейська та євроатлантична інтеграція – це як їзда на велосипеді. На ньому не можна стояти. Ти або їдеш рішуче вперед, або падаєш і повзеш назад. Ми не дамо країні впасти. Ми рішуче рухаємо країну вперед. Ми будемо тим GPS-навігатором, який точно покаже дорогу, точно розповість – що робити, і не допустимо, щоб будь-хто нас обдурив солодкими співами обіцянок”, – наголосив лідер “Європейської Солідарності”.

Джерело

 

Володимир В’ятрович: Команда «Європейської Солідарності» зможе захистити в парламенті здобутки останніх 5 років

Кандидат в народні депутати від Партії «Європейська Солідарність», Директор Українського інституту національної пам’яті та громадський діяч Володимир В’ятрович вийшов на мітинг у Рівному в футболці з портретом українського політв’язня Олега Сєнцова. Володимир В’ятрович заявив, що сотня українських в’язнів Кремля сьогодні знаходяться в тих самих таборах, в яких у ХХ столітті загинули сотні тисяч українців. “Все це відбувається тому, що в Росії піднімає голову ГУЛАГ, який зараз прагне реваншу і в Україні”, – застерігає Володимир В’ятрович.

«Цей страшний ГУЛАГ настільки підняв голову, що кидає свою тінь на нашій українській землі. В 2014 році Російська Федерація захопила частину української території – Крим. В 2014 році в ході так званої «Руської весни» агресор хотів захопити решту нашої території. Йому цього не вдалося тому, що в Україні знайшлися люди, які організувалися і дали відсіч. В Україні знайшлися люди, які взяли на себе відповідальність за майбутнє держави, які з нічого створили армію, зупинили падіння економіки, створили міжнародну коаліцію на підтримку України проти російської агресії», – заявив Володимир В’ятрович.

Проте тепер здобутки останніх п’яти років зараз під загрозою. «Ми вже бачимо, як сьогодні в Харкові міська рада всупереч чинному закону проголосувала за перейменування проспекту Петра Григоренка на Маршала Жукова – «маршала м’ясо», людини, яка винна в смертях тисяч людей. Якщо це рішення буде підписано харківським міським главою, наступить його персональна відповідальність. В Україні чинний закон передбачає кримінальну відповідальність. Саме такими рішучими кроками ми повинні захищати здобуте за 5 років у парламенті», – наголосив Володимир В’ятрович.

Джерело

 

В Рівному хлопці побачили з вікна Пороха. Запросили його в зал – він погодився. Спарінгу не було😄

Gepostet von Андрій Карпов am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

У юності займався дзюдо, але бокс поважав завжди.Побажав учням рівненьської Академії бойових местецтв «Legion» бойового духу та перемог!

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

Рівне – неймовірне!

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

У Рівному неймовірна атмосфера. Дякую за віру у нашу спільну перемогу! Відчуваю вашу потужну підтримку!

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

Автор