ЗЕхайп. 15 – 21 травня 2019 р.

Щосереди (по можливості) до вашої уваги – ЗЕхайп. Наразі – від 15 – 21 травня 2019 р.

ЗЕхайп 5.
Голос преЗЕдента Дмитро Розумков висловив невдоволення датою інавгурації. Виявляється, що ЗЕкоманда запросила іноземних гостей на 19 травня, і тепер їм несила буде поміняти свій графік. Дам пораду ЗЕкоманді. Якщо в парламентсько-президентській державі президент намагається розмовляти з парламентом методом вказівок – таких «свиней» парламент підкладатиме перманентно. І буде правий.

ЗЕхайп 4.
Під час інавгураційної промови преЗЕдент закликав Верховну Раду відправити у відставку уряд і міністра оборони. Результат. Прем’єр Гройсман подав у відставку того ж дня, а міністр оборони погодився працювати допоки його не звільнить Верховна Рада. Абидна? Дерзай, преЗЕдентко! Не скажеш, що заважають працювати.

ЗЕхайп 3.
Начальником генерального штабу ЗСУ преЗЕдент призначив генерала Руслана Хомчака. Ім’я Хомчака тісно пов’язане з бойовищем під Іловайськом – одною з найбільших катастроф ЗСУ під час АТО. Ніяких інших значних досягнень за Хомчаком не зафіксовано. Колись казали «Не май сто баранов, одружуйся як Чурбанов» (зять Брежнєва) тепер, явно казатимуть, «не май сто перемог – май службу у Дніпрі і друзяк у концерні «Приват». Певно – більш заслуженого генерала у ЗСУ не знайшлося.

ЗЕхайп 2.
ПреЗЕдент прямо під час інавгурації розпустив Верховну Раду. Спікер Парубій вже пообіцяв подати позов на цю дію до Конституційного суду. Очевидно – розпускати ВР відтепер стає доброю традицією українських президентів. Дайош президентські і парламентські вибори в один день!

ЗЕхайп 1.
Головою адміністрації президента призначено Андрія Богдана – представника штабу Зеленського і водночас адвоката олігарха Коломойського, незважаючи на те що Богдан – люстрований і обіймати державну посаду не може. Сам Богдан заявляє що посаду зайняв законно, бо під люстрацію потрапив несправедливо. Я опускаю значення слова «справедливість» відповідно до законодавства (очевидно справедливість для алкаша-слюсаря і справедливість для підприємця, який тому слюсареві з/п платить – речі різні). Я думаю преЗЕденту час об’являти тотальну амністію – кожен ЗК по в’язницях у нас засуджений несправедливо. От запитайте їх.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Переконаний хайпами ЗЕкоманда нас порадує старанно.

Автор