Імітація суспільної підтримки

Mason Lemberg

У Чернівцях на вулиці Ольги Кобилянської намагалися розігнати пікет проти Юлії Тимошенко біля медіа-центру Belle Vue, де саме відбувалася прес-конференція очільниці фракції “Батьківщина”. Під час цього сталася сутичка.

На відео видно, що голова обласної ради Іван Мунтян намагається вирвати в одного з учасників плакат. А депутат міської ради, голова фракції “Батьківщина” Олександр Пуршага, розбороняє бійку.

АПД2 18 учасников пикета повезли в райотдел, составили протоколы и отпустили.АПД Как ни странно, полиция запаковала в пативен не зачинщиков потасовки, а пикетирующих.Пикет против ЮВТ Иван Мунтян решил разогнать лично. Охрана прыгает на операторов, пытается запретить снимать

Gepostet von Oleg Tudan am Samstag, 3. November 2018

 

На видео – утренний инцидент перед пресухой ЮВТ, которую пикетировали два десятка человек. После того, как глава облрады вырывает плакаты у несогласных с новимкурсомкраїни©, завязывается потасовка, и некий персонаж пытается помешать снимать то, что происходит. Сначала прыгает на Alexandr Gubin , потом (на 01:03) зажимает оператора "Интера". Іван Мунтян, Олександр Пуршага, Маріанна Антонюк, ваш ли это однопартиец, или бодигард, whatever – препятствование работе журналиста – это статья ККУ. Поэтому если у вас там новый шототам – учите своих троглодитов манерам. Иначе будете выглядеть как выглядите – глупо и смешно.

Gepostet von Oleg Tudan am Samstag, 3. November 2018

 

Як пише користувач Олег Тудан, який опублікував відео, 18 учасників пікета поліцейські повезли в районний відділ, склали протоколи та згодом відпустили. І ще той же Олег Тудан пише: “Как ни странно, полиция запаковала в пативен не зачинщиков потасовки, а пикетирующих”.

***

Друзі, це історія не про якісь події в Чернівцях.
Це цивілізаційне.

За 5 років на вулицях міст я не бачив жодних тітушок від влади.
За 5 років на вулицях міст я не бачив жодного стада з бюджетників, бомжів чи біологічного сміття, в яке були вткнуті партійні шмати провладних партій.

І це вже енний випадок, коли для імітації суспільної підтримки так звана “опозиція” виводить підставки під партійні шмати. Користуючись нагодою хотів би привітати “патріотично налаштованих” стриян, галичан, які вчора слугували підставками для Йулі. Ото коли будете розказувати за те, що ви патріоти, розказувати, як продають ідеали, то гляньте на вчорашні фотки, як ваші сусіди продавалися за 100 грн.

І це вже енний випадок, коли для імітації революційності так звана “опозиція” виводить тітуханів. Водночас це вже другий випадок після Кривого Рогу, коли тітухани животного йулі намагаються побити інших протестувальників.

І в цьому немає нічого дивного. Животноє, яке просиділо Революцію Гідності в Качанівці, не може зрозуміти, що ми змінилися, ми не ідіоти, щоб слухати про “нові курси” старої баби-схемщиці, щоб нам розказували про реанімацію “Будапештського меморандуму”, “підписаного Рейганом і путіним” в той час, коли бабу не підпускають ближче ніж на 100 метрів до Меркель.

Животноє, яке просиділо Революцію Гідності в Качанівці, не може зрозуміти, що закінчить в Качанівці, бо так і не зрозуміло чим відрізняється Малоросія (яку воно будувало, догоджаючи хіхоньками хлу) від України.


Светлана Самборска

Удивительный сегодня день. Порошенко подписывает в Константинополе исторический документ, который и через 300, и через 500 лет будет присутствовать в учебниках истории, ну и так по мелочи – встречается в Эрдоганом.

Тимошенко тем временем в Черновцах хамит на пресс-конференции журналисту в януковическом стиле.

А пикет против Тимошенко разгоняют кулаками местные партийцы “Батькивщины”. При этом Нацполиция задерживает пикетчиков. Кстати, здравствуйте, Арсен Борисович! Вы, как я понимаю, уже определились с политическим будущим? Поздравляю!

Тема пикета не удивляет. Выигравшая в Буковине местные выборы Батькивщина помаленьку сливает там все Румынии. Но разве мы не ожидаем, что в случае победы Тимошекно сольет Кремлю? Ну так в Черновцах главпатриоты пока просто тренируются.

Нас всех я тоже поздравляю. Читали у Сережи Лещенко, какой Порошенко гадкий диктатор? Запомните это ощущение. Вот выберут вместо этого чудовищного диктатора Порошенко наши мудрые сограждане собі через півроку президенткинею або через рік прем’єркою справжню дочку українського наріду та найкращого прем’єра усіх часів – будет что вспомнить. Когда ягодки пойдут после сегодняшних цветочков.


ЗА РОДІНУ у Чернівцях.Чернівці знову відзначились. У жодному разі не хочу образити чарівне місто. Але сьогоднішній…

Gepostet von Роман Реведжук am Samstag, 3. November 2018