Чи є різниця між Самопоміччю та БЮТ?

Mason Lemberg

Андрій Садовий дуже образився на пропозицію Юлії Тимошенко стати партнерами, що аж навіть написав гнівний пост в фейсбуку і оплатив його рекламу, де виганьбив Юлію Тимошенко та помахав пальчиком, мовляв, люди хочуть справжніх реформ, а не повернення старих схем.

Все вірно. Українці хочуть справжніх реформ, а не повернення старих схем.
Але до чого тут Андрій Садовий?

Реформи були прописані в коаліційній угоді, яку одночасно порушили як БЮТ, так і Самопоміч, вийшовши з коаліції, без будь-якої на те причини. Точніше задля того, щоб в Україні запанував хаос.

Як БЮТ, так і Самопоміч не голосують за більшість законів, за бюджети. В них майже абсолютно ідентична програма, яку вони вкрали в комуністів.
Як БЮТ, так і Самопоміч голосують проти всіх законів, спрямованих на захист національної безпеки та оборони. А Самопоміч ще й не голосувала за визнання Голодомору.
Як БЮТ, так і Самопоміч, як Тимошенко, так і Садовий брали безпосередню участь в прориві кордону, порушенні базових основ державності.
Як Тимошенко, так і Садовий на початку 2014 закликали здатися путіну, тримати танки в боксах, розказували, що ми програли цю війну.
Як БЮТ, так і Самопоміч зробили НУЛЬ для розвитку армії в подальшому. А представник Самопомочі, віце-спікер Парламенту Сироїд ще й розказувала, що українські військові, які боронять свою землю на фронті, є злочинцями, бо нібито порушують Конституцію.
Як БЮТ, так і Самопоміч намагалися зруйнувати зовнішню підтримку України та санкції для Кремля, прив’язані до Мінських угод, так і не запропонувавши будь-яких реальних альтернатив. А без цього їхні дії можна розцінювати як диверсію.
Як БЮТ, так і Самопоміч за ці 4 роки не можуть похвалитися абсолютно нічим, що доброго вони зробили для держави Україна, і йдуть на вибори навіть не з обіцянками, а з якимось висерами “Наступний”, “Новий курс”, щоб наперед зняти з себе відповідальність за деструктив у майбутньому.

Самопоміч нічим не відрізняється від БЮТ. Нічим принциповим, окрім того, що її представники не мали можливості керувати державою. І слухаючи ту муть, яку вони несуть, Слава Богу, що не мали. Хоча Садовому спершу пропонували посаду Віце-Прем’єра в 2014, а потім Прем’єра в 2016 і обидва рази він відмовився.

Тому так, українці хочуть справжніх реформ, а не повернення старих схем. Українці хочуть більшого ніж є зараз. Але як БЮТ, так і Самопоміч, як Тимошенко, так і Садовий до цього відношення не мають.

Автор