Чому я “травлю” та буду “травити” Вакарчука

Замість того, щоб створювати, щоб вести свою країну вперед, щоб бути моральним лідером для суспільства, він годує суспільство дозами інфантильної дурі, яка ні до чого доброго не приведе, окрім втраченого часу та розчарування в черговому “месії”, якого завтра після провалу обіцянок затаврують “зрадником”, “злодієм”, “баригою” і т.д.

Читати далі

Диктатура – лучший пиар?

Вот если бы Президент лично вынес приговор “расстрелять!”, а потом ещё и лично исполнил бы, то, очевидно, норм было бы. Отличный был бы пиар. Журналисты б рукоплескали, овации гремели б, и в воздух трусики летели б.

Читати далі

Вакарчукові проповіді

Жодного прізвища, жодної цифри, жодного механізму, жодної процедури, жодного згадування про війну та тиск РФ, – все має з’явитися по змаху чарівної палички, як в піснях ОЕ. А нам давно вже не потрібні проповіді.

Читати далі

Іспит на те, наскільки ми стали громадянами

Українці мають ставати з населення громадянами своєї держави. Корінь більшості наших проблем саме у цьому. Головна ознака громадянина – відповідальність. Відповідальність найперше за самого себе, за свій добробут, своє господарство, свій шлях у житті. Здатність критично мислити. Здатність пам’ятати. Відповідальність за свій вибір.

Читати далі

Зловісний бік справедливості

Людство тому й живе за законами, а не за справедливістю, бо закони пишуть для всіх, тоді як справедливість – річ дуже індивідуальна. І саме тому апеляції до справедливості неймовірно небезпечні. Всю світову історію до справедливості апелювали тоді, коли діяти за законом НЕ хотіли.

Читати далі

Если Они придут, Вона не пройдет

Молчаливые Они – это как силы спецопераций. Тихо приходят, тихо уходят, и в петиции появляются голоса, а в скрыньке для пожертвований – денежка. Молчаливые Они удерживали на своих плечах Майдан, они снабжали армию через волонтеров, а потом пришли на выборы и не пустили Жулю во власть. Мы должны их мобилизовать перед выборами.

Читати далі

Гундяєвське сприйняття української дійсності

Чи правильно я розумію, що гундяй якимось чином має підстави стверджувати, що всі ті Онатюлі Вазеленські, попри своє показове мовчання з приводу Томосу, все ж таки підтримують його?

Читати далі

Марина Порошенко відкрила ІV Освітній фестиваль «Арсенал ідей» в Мистецькому арсеналі (фото, відео)

Цьогоріч у рамках фестивалю відбулася презентація нової програми – Бюро змін «Дитяча демократія», яка стимулюватиме молодь до соціально-дієвого лідерства. Київ став пілотним містом України для створення першого Бюро змін. Надалі цю модель буде розповсюджено в культурних та учбових центрах, музеях і бібліотеках по всій території країни.

Читати далі

Марина Порошенко привітала учасників міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича-2018» (фото)

Цього року захід зібрав майже тисячу учасників зі всієї України, а також з Польщі, Білорусі, Казахстану, Нідерландів та Китаю. Серед них – активна молодь, волонтери, лідери учнівського самоврядування, юні журналісти, фотографи та блогери.

Читати далі

Петицию подписали 25 000 человек! А теперь следим за руками нардепов

От народа нужен был волшебный и совершенно законный пендель? Мы его организовали! Вітаю вас друзі та щиро дякую кожному за його вклад в контрінформаційну війну, яку усі ми ведемо проти Росії.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Харківської області (фото, відео)

В ході робочої поїздки Петро Порошенко візьме участь в Міжнародному економічному форумі, в рамках якого заплановано укласти угоди на суму близько 6 мільярдів гривень. Також Президент відвідає Юридичну академію, де відбудеться святкування 25-річчя її заснування, відкриття стадіону «Авангард» в Дергачах і відремонтованої дороги Харків-Охтирка.

Читати далі

Президент підписав Закон щодо запровадження «єдиного вікна» при переміщенні товарів через митний кордон України

Реалізація Закону прискорить процес проведення експортно-імпортних операцій та, відповідно, поліпшить інвестиційну привабливість і рейтингові показники України, такі як Doing Business та Індекс ефективності логістики.

Читати далі

Звернення Президента до Українського народу у зв’язку з роковинами трагедії Бабиного Яру (фото)

У зв’язку з 77-ми роковинами початку масових розстрілів мирного населення нацистами в окупованому Києві від імені Президента України Петра Порошенка відбулося покладання квітів до пам’ятників на території Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр». Петро Порошенко перебуває з робочою поїздкою в Харкові.

Читати далі

Президент України провів зустріч з американським генералом Джоном Абізейдом (фото)

Генерал Абізейд високо оцінив нову українську армію та існуючий рівень взаємодії у оборонній сфері. Він також висловив переконання у подальшому поглибленні відповідної українсько-американської співпраці.

Читати далі

Президент України з дружиною вшанували пам’ять Джона Маккейна (фото)

Сенатор Джон Маккейн похований на кладовищі на території Військово-морської академії США. Під час вшанування за американською військовою традицією зіграли сурми.

Читати далі