Новости дня. 3 сентября 2018 года

В Украине стартовали учения «Швидкий тризуб-2018» – очередные учения, в которых примут участие 2200 солдат и 360 единиц техники из стран НАТО и партнёров альянса;

Читати далі

Марина Порошенко взяла участь у відкритті Бориспільського інклюзивно-ресурсного центру (фото)

У цілому з початку цього навчального року по всій Україні розпочали свою роботу 322 ІРЦ, із яких 41 – у районах, містах та ОТГ Київської області.

Читати далі

Маленький антикоррупционный батискаф уверенно царапает дно

Какой-то там очередной антикоррупционный гнат пилипович рак с какого-то там енсена собирает бесплатно айти-команду мечты, чтобы сделать платформу – реестр коррупционеров. Бесплатно. Да-да. Грант потом возьмут задним числом, а всем попутчикам дадут значок и грамоту. Потому что антикоррупционеров много, а квартир мало. Может не хватить.

Читати далі

Блокада Азовского моря: кто виноват, как быть и что делать

У тебя блокируют порты? Запускай ПКР, строй патрульные суда и проектируй самолеты. И придет время, когда придется подумать, – надо ли тебе е*ть мозги соседям или придется пообщаться по спорным вопросам. Но хочется волшебной таблетки…

Читати далі

Смішні прихильники русского міра

Тому що смішний кожен носій концепції русского міра або їх модифікацій. Концепція дефектна по суті своїй. Тому що це концепція рас3,14дяйства, алкоголізму, халяви, злодійства, кріпацтва, брехні, виливання гівна з вікон, пожирання блінів з лопати, ліплення коней з гівна та сидіння на бутилці.

Читати далі

«Гражданская война» по-кремлевски (видео)

Россияне. Заберите своих «безоружных шахтеров». Их дома ждут мамы, жёны и дети. Почему глаза такие удивленные? Разве вы не слышали о таких потеряшках? Так вот же они. Живые. Накормленные. Глазками виновато хлопающие… Заберите своих потеряшек и верните наших граждан. Сенцова, Клыха, Панова и остальных. Всех забирайте и всех верните…

Читати далі

У Тимошенко немає шансів

Порошенко їй не по зубах, він набагато масштабніший за рівнем, тому Тимошенко своїми заявами опустилася навіть до компліментів від Медведчука, а опуститься ще нижче, щоб нарешті піти назавжди, разом зі своїм “елєкторатом”.

Читати далі

Президент України проведе зустріч з Федеральним канцлером Австрії 4 вересня в Києві

Під час зустрічі будуть обговорені актуальні питання двосторонніх відносин та пріоритети розвитку відносин між Україною та ЄС, з огляду на нинішнє головування Австрії в Раді ЄС, в тому числі питання єдності санкційної політики Євросоюзу.

Читати далі

Порошенко вніс у Верховну Раду проект змін до Конституції щодо курсу України на вступ в НАТО та ЄС

Також сьогодні будуть зареєстровані внесені Президентом зміни до Статуту Збройних сил з метою запровадження нових традицій – вітання «Слава Україні! Героям слава!».

Читати далі

Чи вступимо ми після цього в ЄС та НАТО? Ні! Але…

Порошенко вніс у Верховну Раду проект змін до Конституції України, що закріплює стратегічний курс України на вступ в НАТО і ЄС. І немає жодних причин, які пояснять, чому той чи інший депутат не проголосував/не прийшов/карточка не спрацювала за такі зміни до Конституції. Всі тупі відмазки свідчитимуть лише про одне, – перед вами справжнісінька маріонетка Кремля.

Читати далі

Обов’язково йди на вибори: принципи голосування

Перш за все – обов’язково проголосуй. Інакше твій вибір зроблять за тебе. І будеш потім питати – а чого у нас така влада і чому так живемо? По друге – подумай за кого і чому ти голосуєш. Пам’ятай: від твого розуму, мудрості, зваженості, від твого вибору залежить доля твоя і твоїх дітей. Доля і шлях твоєї держави.

Читати далі

Да, это все предвыборный PR Порошенко

Любая власть всегда должна рассказывать общественности о своей работе. О садиках и школах, о дорогах и заводах, о безвизе и Томосе. И показывать вектор, путь, направление. Что да, мы идем в Европу. Что да, в воюющей стране восстанавливается не только армия, но еще и экономика. Что да, мы хотим порвать с многовековой удавкой соседней страны.

Читати далі

Перший дзвоник: Президент у столичному ліцеї «Наукова зміна» (фото, відео)

«Завжди казав, що витрати на освіту це не є видатки бюджету, це є інвестиції в майбутнє держави. Нарешті за останні чотири роки ми ближче і ближче підходимо до чіткого розуміння цієї істини», – підкреслив Президент.

Читати далі

Новости недели. 27 августа – 2 сентября 2018 года

Главной новостью недели является визит главного в РПЦ Кирилла Гундяева в Стамбул для встречи с Вселенским Патриархом Варфоломеем и заявление митрополита Галльского Эммануила, который был представителем Вселенского патриарха на праздновании 1030-летия со Дня крещения Киевской Руси-Украины и является ответственным по вопросу предоставления автокефалии

Читати далі