Президент зустрівся з Послом США з особливих доручень з питань міжнародної релігійної свободи

Посол Браунбек запевнив, що Сполучені Штати й надалі підтримуватимуть Україну у боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності та праві мати єдину Українську Автокефальну Православну Церкву.

Читати далі

Российские информационные операции: пропаганда и реальность

Для работы с определенными группами населения за рубежом Кремль создает специальные мини-идеологии – отдельные мировоззренченские системы, направленные на конкретные общественные группы. Эта тактика наиболее успешна в работе с крайне правыми группами в Европе и США

Читати далі

Вже понад 500 ЕСКО-тендерів оголошено через Систему «PROZORRO» (фото)

Потреба у послугах ЕСКО-компаній для утеплення бюджетних установ швидко зростає і ринок розвивається. Фундаментом для роботи цього ринку стала ефективна законодавча база, розроблена за безпосередньої участю Держенергоефективності.

Читати далі

Уряд подаватиме проект держбюджету 15 вересня

За місяць буде його перше читання, дебати, дискусії. В проекті бюджету будуть збережені пріоритетні програми фінансування – в тому числі ті, що розпочаті цього та минулого року. При цьому фінансування армії дещо перевищить 5% ВВП, а мінімальна зарплата збільшиться до близько 4170 грн.

Читати далі

В Обухові відкрито 15-ий центр надання послуг ДРАЦС європейського рівня Open Space (фото, відео)

Тут громадяни зможуть отримати 14 послуг, серед яких – реєстрація народження дитини, подання документів для реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу чи зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, проставлення апостиля, отримання витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян чи копій документів.

Читати далі

Хроніки багатонаціонального українсько-американського навчання «Rapid Trident-2018» (фото, відео)

В рамках багатонаціонального українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Rapid Trident-2018» на Яворівському військовому полігоні розпочалась активна, або польова, фаза. Відповідно до плану навчання буде відпрацьовано сценарій відбиття багатонаціональними силами збройної агресії однієї з сусідніх умовних держав.

Читати далі

Передпоказ документального проекту Aftermath VR про Євромайдан (фото, відео)

Проект розповідає про трагічні події ранку 20 лютого 2014 року в інноваційному форматі віртуальної реальності. Вдягнувши VR шолом, кожен може опинитися на Інститутській та через архівні матеріали, артефакти з Майдану та 360° інтерв’ю з очевидцями дізнатися більше про те, що сталося «чорного четверга».

Читати далі

На Чернігівщині співробітники СБУ викрили адміністратора антиукраїнських спільнот у соцмережах (фото)

Зловмисник розповсюджував матеріали, які містили заклики до зміни меж території України, повалення конституційного ладу та державної влади, пропагував діяльність терористичних організацій «Л/ДНР», поширював інформацію, що дискредитує ЗСУ.

Читати далі

Идея для сценария (спорт-муви)

Учитель-тренер берет себе школьную команду лузеров-аутсайдеров и приводит её к успеху. А вот теперь неожиданный twist. Родители у этих ребят пусть будут зрадой*бы и перекручивают каждый успех тренера и команды в зраду. Представили себе?

Читати далі

Да, он хочет чувствовать нашу поддержку

Я смотрю на все эти фотографии, я вглядываюсь в лица людей, я анализирую эмоции. Это только мне кажется, что он и находит в людях то, в чем нуждается – в поддержке?

Читати далі

Кому вы доверите страну на следующие пять лет?

Отложим в сторону топоры политической войны и посмотрим в будущее нашей страны. Скоро выборы Президента. Хотим мы этого, не хотим, но выборы состоятся. Кто-то обязательно будет избран на эту проклятую всеми должность. И от этого человека будет зависеть дальнейший путь Украины! Каждый для себя найдите ответ на простой, как угол дома, вопрос «Кто?»

Читати далі

Телебачення України – до нас не треба

Уявіть собі, що відчували українські солдати, дивлячись і чуючи таке? А місцеві мешканці? А наші громадяни по той бік фронту? Як на них діють українські новини після заколисуюче-заспокоюючих новин ДиРи й Росії? Що вони думають? Приваблюють їх такі новини назад до України чи навпаки примушують замислитися, чи не взяти зброю самому, допоки ЦЕ не прийшло до них? Як ви гадаєте?

Читати далі

А мы взяли да и достроили!

Это Клугино-Башкировка, название населенного пункта не очень известное. Тут живет 92 ОМБр. За все годы это жилье постепенно вымывалось, а инфраструктура разрушалась. Последняя попытка построить что-то для военных тут была в 2007 году, заложили три дома жилых. Заложили… и бросили. Зачем, ведь все сокращали…

Читати далі

Очередной зашквар лубянских пранкеров

Таскают дегенераты пранковую запись с Полтораком. Наши дятлы подхихикивают как всегда русликам. Вам дают послушать гадости о Министре обороны вашей воюющей страны, которого ночью с нарезанной записью пытаются подловить залесские пранкеры или гебня. А они хихикают. В такие минуты жалею, что нельзя на пару недель включить ДНР/ЛНР для всех недовольных властью. А Полторак держался достойно.

Читати далі

Нечаянный дар московского православия

С самого начала, когда Порошенко начал затею с Томосом, затронутая тема оказалась намного шире просто автокефалии для нашей православной церкви. Для Украины сейчас открывается поле возможностей. У нас есть шанс окончательно вышибить духовную основу у экспансионистских идей врага. И мы должны этим шансом воспользоваться.

Читати далі

Хроники трипа мятежного Мцыри

Тогда вокруг Саакашвили объединилось все самое истеричное и деструктивное, что только можно отыскать в нашем террариуме. То, которое ради политических плюшек будет рвать страну на части и идти по трупам. Едва ли не впервые вместе собрались все враги президента… Прошел год. И теперь вся эта несытая худоба лезет в президенты.

Читати далі