«Кузню на Рибальському» продадуть вітчизняному покупцеві

ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Прайм Ессетс Кепітал», який управляє активами Петра Порошенка, досяг принципової угоди про продаж акцій підприємства вітчиняному покупцеві. Наразі учасники угоди очікують на дозвіл АМКУ. У разі надання такого дозволу угоду буде підписано. Угоду супроводжує відома аудиторська компанія Ernst & Young.

Читати далі

Національний банк ввів в обіг оновлену банкноту номіналом 20 гривень (відео)

Оновлюючи дизайн та удосконалюючи захист банкнот гривні, Національний банк прагне до підвищення їх надійності. Як свідчить міжнародний досвід, дизайн та систему захисту банкнот потрібно оновлювати з певною періодичністю, для того щоб ускладнити або зовсім унеможливити підробку банкнот.

Читати далі

Зустрічі Марини Порошенко під час робочого візиту Президента України до США (фото, відео) (оновлюється)

Зустрічі Марини Порошенко у Нью Йорку під час робочого візиту Президента України до США в рамках його участі у 73-й сесії Генасамблеї ООН.

Читати далі

СБУ викрила на привласненні державних коштів керівництво Укравтодору

Внаслідок «допомоги» чиновника комерсанти протягом 2017-2018 років перемогли на відкритих торгах з публічних закупівель із розробки проектної документації на загальну суму понад тридцять мільйонів гривень. Встановлено, що посадовець перед призначенням на керівну посаду Укравтодору входив до топ-менеджменту цього приватного підприємства.

Читати далі

Контррозвідка СБУ вивела з ОРДЛО ще одного «міністра ДНР» (фото)

Через конфлікт із Захарченком на підґрунті перерозподілу награбованого «міністр» був звинувачений у зловживанні службовим становищем, розкраданні коштів в особливо великих розмірах і на деякий час був ув’язнений своїми ж поплічниками.

Читати далі

Зураб, доколє?!

Еще вчера товарищи из НСТУ во главе с Аласанией общественные деньги трынькали на премии себе. Абсолютно незаслуженные, кстати, премии. Они никаких успехов для канала не добились. Наоборот, угробили рейтинг UA: Перший, показывали карту Украины без Крыма, игнорировали Крестный ход по какой-то психопатической причине. Хотя более вероятно, что истинная причина в том, что правая рука Аласании – сепар из Крыма. А теперь держава виновата. Не дофинансировала.

Читати далі

А знаете ли вы основные функции Президента?

А знаете ли вы, что? Одной из основных функций Президента является представление интересов страны и народа, его избравшего, на международной арене. Не тарифы на газ, не размер налогов, и даже не чистые подъезды зрадофилов. Его основная функция и обязанности – международная презентация, отстаивание интересов в заграничных поездках, в контактах с сильными мира сего где-то за пределами демаркационной линии Украина-Европа и далее везде.

Читати далі

Зустрічі Президента України в рамках участі у 73-й сесії Генасамблеї ООН (фото, відео) (оновлюється)

У рамках робочого візиту Президента України до США заплановано низку двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу, зустрічі з представниками бізнесових та ділових кіл США, з лідерами української громади та керівниками єврейських організацій США.

Читати далі

Щодо обмеження виборчого права

Пост проплачен деньгами Кремля, Банковой и Всемирной Ассоциации Рептилоидов с целью дискредитации хрущів, вишень, глечиків, вишиванок та справжніх патріотів.

Читати далі

Вже 5 років українцями цинічно маніпулюють

Спаплюжено багато важливих і не пустих для українців слів, наповнених важливими сенсами: “патріот”, “доброволець”, “волонтер”, “активіст”, “АТОвець” та багато інших. Бо рано чи пізно люди зауважували, що цими статусами досить часто прикриваються не зовсім чисті люди. Хоча це ми дали їх спаплюжити, дозволяючи заміняти суть події вибором між статусами та ярликами її учасників, навіть не спробувавши розібратися, чи справжні ці статуси та ярлики.

Читати далі

В нашем небе снова тесно птицам…

И уже становятся на крыло молодые летчики 831-й бригады тактической авиации, выполняя боевые пуски ракет. Ещё одна украинская бригада тактической авиации им. Петра Франка усиленными темпами готовится к совместным с партнерами по НАТО учениям «Чистое небо-2018». А июльские учения вертолётчиков под Мариуполем (с боевыми стрельбами по целям в море) не абы как переполошили оккупантов.

Читати далі

Прес-конференція НАК «Нафтогаз»: Газовий ринок України напередодні опалювального сезону 2018/2019 (відео, наживо)

Газпром має заплатити Нафтогазу вже більше 110 млн доларів.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 25.09.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 25.09.2018

Корабли украинских ВМС в Азове достигли пункта назначения. После того, как на протяжении двух дней наши кораблики были облеплены их вертолётами, самолётами, кораблями, катерами, водолазами, боевыми кальмарами и десятками телеканалов, а пуканы рвались от Магадана до Сызрани, сделал бы их походы из Одессы в Мариуполь и обратно еженедельными. С озвучкой гимна и украинских песен по всему пути следования. 🙂

Читати далі

Президент України розпочав візит до США

Президент Петро Порошенко прибув з візитом до Сполучених Штатів Америки, де візьме участь у 73-й сесії Генасамблеї ООН. Окремої уваги під час візиту буде приділено поглибленню українсько-американських відносин у торговельно-економічній та інвестиційній сферах. З цією метою Глава держава проведе зустріч з представниками бізнесових та ділових кіл США.

Читати далі

Враг перегруппировался и тянет время

Завтра заседание НКРЕКП по поводу внесения правок в фирташевские правки к кодексу НКРЕКП. Фактически поняв, что в лоб принять все нужные правки не выйдет, на словах НКРЕКП на все согласно. Но потом. Давайте обсудим, а Дима пока открутит вентиль. Дима Фирташ сядет. В Австрии. Или в США. А люди, которые проворачивают это здесь, сядут в Украине. Завтра мы собираемся им об этом напомнить. Мы ждем вас, приходите. Завтра. Улица Смоленская, 19, метро Шулявка, 9:30.

Читати далі