Фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройшов біля кордону з Угорщиною (фото)

Основна мета «Твоя Країна fest» – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

Читати далі

Пленарний тиждень у Парламенті обіцяє бути гарячим (відео)

Нинішнього пленарного тижня у Парламенті планують розглянути проект змін до Конституції щодо стратегічного курсу України на членство в ЄС та НАТО, питання щодо скасування депутатської недоторканності, питання оновлення Центрвиборчкому і заслухати Щорічне Послання Президента до Верховної Ради. Також передбачається розгляд документів щодо перейменування Кіровоградської та Дніпропетровської областей у рамках закону про декомунізацію.

Читати далі

Петро Порошенко прийняв Екзархів Вселенського патріархату в Україні (фото, відео)

«Ми приїхали в Україну з надзвичайною місією, щоб продовжити працю над уже вирішеним питанням, що початок процесу надання автокефалії українській православній церкві розпочався. Ми є на прямій, котра іде до фінішної лінії», – наголосив Архієпископ Памфільський і Західної Єпархії УПЦ в США Даниїл.

Читати далі

Бабушка Беня – не дурак

Интересно, в этом сезоне в Киев понаедут ліваруціонэры без трусов и шкарпеток, но с жаждой возмездия? На всякий случай киевлянам стоит на Хрещатике поставить капканы. В качестве приманки — трусы, немного еды и листовка про бизнес на крови.

Читати далі

Кремлівська модерація виборчої кампанії Тимошенко

На бордах Тимошенко різко притопила за ЄС і НАТО, і одночасно пішов вкид про “Путін підтримає на виборах Порошенка”. Хаотизувати та звести до абсурду євроатлантичні прагнення України – проміжна мета таких дій.

Читати далі

У Міноборони відбулася церемонія зустрічі Держсекретаря з питань оборони Великої Британії (фото, відео, брифінг)

Онлайн-трансляція спільного брифінгу Міністра оборони України та Державного секретаря з питань оборони Великої Британії.

Читати далі

“Приказ Командующего ОС” об остановке выплат фронтовых – FAKE!

Мышебратья – верные ленинцы и верные последователи коммунистов, – самое главное посеять смуту и анархию в армии. Любой ценой, любыми фейками и тезисами, любыми сплетнями и несуразностями. И, как и в 1917-м, им тут активно помогают местные… деятели.

Читати далі

Президент увів в дію рішення РНБОУ щодо припинення дії Договору про дружбу з РФ

До 30 вересня Російську Федерацію буде поінформовано нотою МЗС України, а Главою держави буде внесений до Парламенту відповідний законопроект у відповідності до статті 24 Закону України «Про міжнародні договори України».

Читати далі

Маркер проросійськості

Існує чимало доказів того, що посадка Юлії Тимошенко владою Януковича була якраз формою внутрівидової боротьби – одні прибічники Москви (риги) прибирали іншого прибічника Москви (ЮВТ).

Читати далі