То кому ж у Росії жити добре? (відео)

Міф про гарне життя всюди на теренах боліт є дуже зручним при обґрунтуванні анексії чи окупації території України. Мовляв, там де росіяни, – там лікарні, школи, дамби, електростанції та ріст жирів у маслі. Що ж… тепер на це можна подивитися і перевірити. Сподіваюсь, ви тепер матимете купу аргументів протистояти тим, хто розповідає про “вєлікую росію”.

Читати далі

Гражданам Украины в Крыму, Донецке, Луганске

Вы пока просто держитесь там, ладно? Украина о вас не забыла. Мы обязательно вернемся. И я прекрасно понимаю, что вам оставаться гражданами Украины не в пример тяжелее. Мы граждане одной страны. Спасибо вам, кто не забывает об этом. И мы здесь не будем забывать.

Читати далі

Наличие в городе студии робототехники и программирования – не роскошь

Семь будущих преподавателей из двух небольших городов Харьковской области сегодня начали недельное обучение у нас в Броварах. Мы передаем им базовые программы, рассказываем обо всех нюансах и делимся опытом. Уже этой осенью они начнут учить детей у себя в городах в созданных нами студиях робототехники, как часть внешкольного образования. Обучение для детей будет полностью бесплатным.

Читати далі

Коли «Новий курс» не злетів…

Юль-Володимирівна від обіцянок нової конституції, нової економічної політики і нової стратегії миру (про що один мій товариш влучно висловився: «Під новою сукнею стару дупу не сховаєш») перейшла до тем вічних – членства України в ЄС і НАТО. І от все б добре, якби не одне «але».

Читати далі

Роковини нашої ганьби

Тепер фактично кожен учасник цих подій бачить себе Президентом. Головнокомандувачем української армії, воєначальником людей, які захищають Україну. Бачить себе Гарантом Конституції, конституційних принципів, в тому числі гарантом цілісності й непорушності державного кордону України. Це так, для усвідомлення глибини дна, на яке вони заглибилися разом з тими, хто їх підтримує.

Читати далі