Путешествие Кузьминишны из ДАПа на Банковую

Крошечная и нелепая кукла была найдена в разбитой витрине сувениров дьюти-фри ДАПа, с ней была сделана фотосессия в разных закутках, а потом совместным решением десантников она была приготовлена в качестве сувенира для Верховного Главнокомандующего.

Читати далі

«Барыги нас продали в рабство…»

Вчерашние новости об инвестиционных хотелках буржуинов всколыхнули темно-зеленую гладь нашего болота. «Землю вывезти… тчк… Всех жителей в рабство… тчк… Птиц над той самой землёй переловить… зпт… И в тех же вагонах отправить… тчк». Нет смысла говорить о том, что привлечение инвестиций в страну – это один из путей к достижению крепкой экономики государства. Про Сингапур лучше и не упоминать. Заплюют…

Читати далі

Куди балотується Тарута?

А партія “Основа” не така смішна, як виглядає на бордах, бо збирається “побороть хаос с помощью компромисса между Западом и Востоком Украины”, якщо вірити джинсі, що з’явилася. Це чергова спроба переводу суспільної думки з анексії та окупації, як головного виклику та джерела загрози, на старі кремлівські методички протистояння “схід-захід”.

Читати далі

Маленький стартап Гнапа имени Гнапа

Ну, почему в Украине даже восьмибитный журналист пользуется социалистической риторикой – верните месторождения людям, верните украденное, вывозят деньги из страны, красная карточка власти? За что нам пороблено?

Читати далі

В очікуванні зварювальної дуги з-попід гундяєвської ряси

Поки небайдужі громадяни возбудились на заход в Украину ІKEA, хочу написать немного о событии, которое почему-то прошло почти незамеченным. Вчера Президент Порошенко принял Посла Соединенных Штатов по особым поручениям по вопросам международной религиозной свободы Сэмюэля Браунбека, который находится в Украине с рабочим визитом.

Читати далі

Как изменилась армия за 4 года на свежем примере

Когда вы читаете, что танковая бригада корпуса резерва отыграла учения, то просто знайте, это не просто вау, это не просто нереально круто. Это даже не объяснить словами, какой рывок за 4 года.

Читати далі

Наглядові ради Нафтогазу та МГУ домовились про спільні кроки та терміни відокремлення оператора ГТС України

Укладений меморандум має на меті визначити спільне розуміння реалізації відокремлення оператора ГТС з повним дотриманням міжнародних зобов’язань України та положень національного законодавства до 1 січня 2020 року. Цей документ має внести ясність у те, як буде проходити процес анбандлінгу, враховуючи відмову Газпрому прийняти нову нормативну базу в Україні та зробити відповідні зміни до контракту на транзит з Нафтогазом, дія якого добігає кінця 31 грудня 2019 року.

Читати далі

Газпром має невідкладно виконати рішення шведського арбітражу

Апеляційний суд у Швеції розглянув аргументи Нафтогазу та відмінив своє рішення про тимчасове призупинення примусового виконання у Швеції рішення Стокгольмського арбітражу, за яким Газпром має сплатити Нафтогазу вже більше 2,6 млрд дол США. Нафтогаз продовжує примусове виконання рішення арбітражу по всіх країнах.

Читати далі

Справа за фактом готування до умисного вбивства Аркадія Бабченка

12 вересня в мережі інтернет розповсюджено відео з виступом громадянина України В. Пивоварника, в якому він повідомив, що готування до вбивства російського журналіста А. Бабченка начебто було «спецоперацією» СБУ, що не відповідає дійсності та є черговим фейком, розповсюдженим спецслужбами РФ з метою спроби дискредитації правоохоронних органів України.

Читати далі

Миллионы тюленей не могут ошибаться?

Дурить людям головы вообще легко. Эти головы набиты невероятным количеством фактов, которые вам знакомы с детства и которые являются ложью, но вы на них опираетесь, потому что один раз поверили, а перепроверять не считаете нужным. Проверяйте информацию. Не верьте на слово никому. Следите за логикой. Не позволяйте дурить себе голову. Она у вас одна. Потому что иногда ошибки этой самой головы приводят к её удалению.

Читати далі

Президент взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятувальника України (фото, відео)

Напередодні Дня рятівника Президент Петро Порошенко нагородив одинадцятьох лауреатів всеукраїнської премії «Герой-рятувальник року – 2018» та рятувальників України ДСНС, які проявили мужність та героїзм під час виконання свого службового обов’язку.

Читати далі