Марина Порошенко відвідала Донецьку область із робочою поїздкою (фото)

Марина Порошенко в Слов’янську разом із дітьми Донеччини відзначила Міжнародний день миру, прийняла участь у відкритті у Слов’янську Інклюзивно-ресурсного центру та підписала разом з Головою Донецької ОДА Олександром Куцем Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Читати далі

Президент прийняв вірчі грамоти від послів низки іноземних країн (фото)

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів низки іноземних країн: Словацької Республіки – Марека Сафіна, Малайзії – Дато Раджа Реза Раджа Заіб Ша, Нової Зеландії – пані Мері Патриції Терстон, Республіки Панама – Енріке Антоніо Зарак Лінареса, Королівства Таїланд – пані Сансані Сахатсарангші.

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у врученні 10-мільйонного українського біометричного паспорту (фото, відео)

«Про що каже цифра 10 мільйонів?.. 10 мільйонів означає, що виявилися точно не праві ті, хто казав, що українцям не потрібен безвізовий режим, українцям не потрібні біометричні паспорти», – наголосив Петро Порошенко та зауважив, що 10 мільйонів означає, що кожен четвертий українець отримав біометричний паспорт.

Читати далі

О BBC замолвите слово

Президент Порошенко подал в суд на ВВС за статью, опубликованную в мае этого года, и которая до сих пор висит на сайте этого самого стандарта. В ней некий Paul Wood, ранее замеченный в статьях про спорт и репортажах про Ассада, ответственно заявляет, что некие агенты Порошенко через других неких агентов Майкла Коэна заплатили Трампу 400 тысяч долларов за то, чтобы тот встретился с Порошенко.

Читати далі

Колокол памяти родился (видео)

Будут дни, когда плач этого колокола будет рвать нас долгие десятки минут. Будут счастливые дни, когда он будет молчать. Сейчас их 32 дня. Всего 32 дня в году.

Читати далі

112 і NewsOne – вічний бан!

На сайті Верховної Ради України ГО «Відсіч» зареєструвала петицію з вимогою до депутатів вжити заходів щодо припинення ліцензійної діяльності телеканалів «112 Україна» та NewsOne у найкоротші терміни. Будь ласка, знайдіть п’ять хвилин вашого часу та підпишіть цю петицію. Ми мусимо покласти край другому фронту в нашому тилу – інформаційному. Це – питання безпеки держави!

Читати далі

М’яко-зелені маніпуляції Юлії Володимирівни

Юлия Владимировна говорит, что Apple успешнее, чем Украина при Порошенко. Но можно попробовать расширить эти сравнения. Например, взять показатели Газпрома при Порошенко, а потом при Тимошенко, и сравнить их. И сразу увидим, о каком новом экономическом курсе мечтает Тимошенко.

Читати далі

«Америці би такого Президента» ©

Россия, как Держава, возникшая в результате унии Московии и Украины, закончилась в марте 2014 года. Нет России, есть Московия. Агрессивное, но богатое природными ресурсами государство. Империя закончилась в этот же момент. Спасибо, Петр Алексеевич, за напоминание.

Читати далі

Інтерв’ю начальника Центрального бронетанкового управління ЗСУ генерал-майора Юрія Мельника

Про перспективи розвитку й модернізації вітчизняної бронетехніки, перехід на стандарти НАТО та наявні проблеми розповідає начальник Центрального бронетанкового управління Збройних Сил України генерал-майор Юрій Мельник в інтерв’ю «Народній армії».

Читати далі

Наши десантники рвут шаблоны очередных учений

Повторение истории весенних учений, – из-за наших десантников нужно перекраивать план учений и думать как с ними теперь поступать. Просто по той причине, что еноты ночью прошли в тыл противника и захватили штаб разведывательного батальона сил BLUFOR, взяв в плен спецназ и отжав в качестве трофеев грузовик оружия и пару единиц бронетехники.

Читати далі

Saber Junction-2018: Від українських десантників очікують неймовірної ефективності (фото, відео, блог)

Прекрасна фраза, з якої почався сьогоднішній день на Сейбр Джанкшн-2018. 9 годин блукання лісами… Рота 13 батальйону 95 десантно-штурмової бригади ЗС України захопила польовий штаб батальйону 173 бригади і групу італійських спецпризначенців. Як завжди Олексій Бобовніков, як учасник навчань, влучно та дотепно доповнює своїми фото та нотатками в ФБ офіційну версію подання міжнародних навчань.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 21.09.2018

Глядя, как сегодня пылает у всех оппо-тимошенко-самонемощей, а также зрадофилов помельче, понял, что Порох в очередной раз попал в десятку. Были и те, кого послание просто взбесило. Знаете почему? Потому, что ПАП зачастую говорит, ведёт себя и действует как глава успешной державы, а не как Президент всё ещё небогатой Украины.

Читати далі

Электорат Юли – однояйцевый близнец электората Путина в РФ

Это абсолютно те же люди, что голосуют в РФ за Путина и его стабильность. Это те же люди, которые в РФ записывают обращения к Путину. Это те же люди, которые в РФ ненавидят правительство и обожают плешивого выродка. Это те же люди, которые в РФ стоят с плакатами “США, руки прочь от наших пенсий”.

Читати далі

Щодо проблем з Угорщиною

Наразі вже не 14-й рік, і жодні спроби шантажу стосовно України не пройдуть: армія та дипломатична твердість – наші основні аргументи. Бо політика батога і політика пряника за ефективністю рівнозначні, – розходження у вартості: батога досить одного, а пряників потрібно багато. Яких на всіх може й не вистачити.

Читати далі