Марина Порошенко привітала учасників міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича-2018» (фото)

Дружина Президента України Марина Порошенко привітала учасників ювілейного 25-го Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси і творчості «Золота осінь Славутича-2018».

Цього року захід зібрав майже тисячу учасників зі всієї України, а також з Польщі, Білорусі, Казахстану, Нідерландів та Китаю. Серед них – активна молодь, волонтери, лідери учнівського самоврядування, юні журналісти, фотографи та блогери.

У ході фестивалю Перша леді України разом із молоддю взяла участь у флешмобі-братанні «Дай руку мені, друже!». Усі учасники залишили кольорові відбитки своїх долонь на карті України та вітали одне одного дружніми обіймами.

Дружина Президента наголосила, що за 25-річну історію фестивалю його візитною карткою стали вихованці – відомі журналісти, які сьогодні працюють на центральних телеканалах країни. «Тому цьогорічні учасники мають всі шанси стати новими зірками українського телебачення і преси», – сказала Марина Порошенко.

За словами учасників, головна мета фестивалю – залучити молодь до соціальної активності в громадському, культурному та економічному житті, а також цілеспрямована професійна підготовка до роботи в ЗМІ.

Джерело

Автор