До державної власності повернуто військовий полігон площею 400 га в Одеській області

В результаті розгляду судової справи визнано недійсним договір оренди землі, укладений між Тарутинською РДА та ФГ «Кобера-5ББ», витребувано від ФГ «Кобера-5ББ» вказано земельну ділянку та зобов’язано повернути Міністерству оборони України. Рішення суду набрало законної сили 14.08.2018р.

Читати далі

«Народе мій, до тебе я ще верну, і в смерті обернуся до життя…»

У ніч з 3 на 4 вересня 1985 року в карцері ВС 389/36 помер відомий поет і дисидент Василь Стус. За офіційною версією – «серце не витримало». За неофіційною…

Читати далі

Суд дозволив заочне розслідування щодо Азарова

Вказана особа підозрюється у заволодінні з іншими учасниками злочинної організації В. Януковича належним ПАТ “Укргазвидобування” та ПАТ “Укрнафта” скрапленим газом на суму 2,2 млрд грн.

Читати далі

З військового погляду Україна готова до запровадження миротворчої місії ООН на Донбасі

На тему міжнародної співпраці днями Тиждень поговорив із заступником міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенантом Анатолієм Петренком.

Читати далі

Юлины многоходовочки

Ви просто не розумієте цього геніального стратегічного задуму в рамках “нового курсу” Юлії Володимирівни. Це вона спеціально бере гроші в путіна для цих знедолених злочинно зубожілих людей: для пенсіанєрів, для студентів, для діда з піввареничком і діда з півпитаннячком. А потім Юлія Володимирівна, звичайно ж, вступить в НАТО, щоб не віддавати гроші путіну.

Читати далі

Откуда в нас эти гены краснопузых балтийцев?

Коли якесь слиняве рило починає заявляти, що це великий гріх Президентові країни (який вже в політику прийшов мільйонером і успішним бізнесменом) навчати дітей у Лондоні та їздити до них в гості, для мене це не компромат. Це грьобаний більшовизм. Бо в світогляді того, на кого розрахована така компра, бути багатим – погано. А для мене бути багатим, – це те, чого кожен українець мусить прагнути.

Читати далі

СБУ продовжує оприлюднювати дані загиблих в Сирії найманців ЧВК «Вагнера» (фото)

26 липня СБУ оприлюднила персональні дані 41 найманця. Сьогодні додатково оприлюднюються прізвища ще 9 найманців, загиблих або померлих від отриманих поранень, у томі числі іноземних громадян, а також групові фото бойовиків «Вагнера» напередодні знищення в САР.

Читати далі

Про УПячкові апокаліптичні прогнози

В цьому вся й біда, що “оппазіціанєри”, які рвуться до влади, і їхні програми не передбачають розвитку України, вони не задумаються, що буде, коли вони стануть за рулем. Чи не тому, що вони не бачать існування України як держави?

Читати далі

Гриценко vs Шапошніков

У 2014-му і камуфляж “дубок” класу “скляха”, і берці “тисячакроків” закуповувалися Міноборони і видавалися бійцям, згідно речового атестату, затвердженого… ТА-ДАМ!.. Міністром оборони Гриценком Анатолієм Степановичем.

Читати далі

Відбулись переговори Президента України з Федеральним канцлером Республіки Австрія (фото, відео)

«Австрія є одним із найбільших інвесторів в Україні, й саме сьогодні приїхало декілька австрійських підприємців, які хочуть поглибити свої інвестиції в Україні і будуть проводити з цього приводу в Україні переговори. У зв’язку з цим ми дуже раді, що є позитивний економічний розвиток в Україні – це дуже добре і для іноземних інвесторів, зокрема австрійців, і це дуже позитивно для людей тут, в країні, і для всієї України», – констатував Федеральний канцлер.

Читати далі

Відбулася зустріч Президента з керівниками депутатських фракцій і груп (фото, відео)

Запропоновані Президентом Петром Порошенком зміни до Конституції мають не просто закріпити в Основному Законі європейський та євроатлантичний напрямок розвитку України, а й закріпити головні досягнення Революції Гідності.

Читати далі