Танкісти Корпусу резерву провели тактичні навчання з бойовою стрільбою (фото, відео)

12 вересня тактичні навчання з бойовою стрільбою танкової бригади Корпусу резерву відвідали члени Київської асоціації військових аташе (КАВА). У ЗСУ України підготовлено понад 160 тис резервістів оперативного резерву 1-ї черги. Військовослужбовці оперативного резерву 2-ї черги проходять навчальні збори упродовж 45 діб у 2 етапи. На 1-му проведено індивідуальну підготовку резервістів у вищих ВНЗ. Під час 2-го етапу резервістів розподілено по підрозділах, у складі яких проведено злагодження екіпажів, взводів, рот, батальйонів.

Читати далі

За кого Медведчук?

Ну що? Вас уже обрадували новиною про те, що Медведчук – союзник дядька Петра? Ще ні? Скоро обрадують. ВОНИ докладуть всіх зусиль, аби вдути це в кожні вуха.

Читати далі

Брифінг щодо підсумків вступної кампанії до вищих військових навчальних закладів (фото, відео)

Понад 30% осіб, які прийняті на навчання, є військовослужбовцями строкової служби та військової служби за контрактом. Близько 25% — випускники військових ліцеїв, а понад понад 10% від загальної чисельності вступників — це діти-сироти, діти з сімей загиблих військовослужбовців та з сімей військовослужбовців, які брали участь в АТО. Найбільш популярними спеціальностями військової освіти стабільно залишаються розвідка, спецназ та морська піхота.

Читати далі

Третій день польової фази навчання «Rapid Trident-2018» (фото)

Вчора сталося вторгнення військ сусідньої умовної держави. Завдяки злагодженим діям командування та особового складу українських і багатонаціональних збройних сил наступ умовного ворога зупинено. За сценарієм навчань має розпочатися наступ наших сил. Мета — знищення умовного ворога та вихід на лінію державного кордону.

Читати далі

Мінсоцполітики прискорює роботу з придбання та будівництва житла для дітей-сиріт

Постановою розширяються можливості щодо нового будівництва дитячих будинків сімейного типу та малих групових будинків за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам, а саме, передбачається зняття граничної вартості для будівництва дитячих будинків сімейного типу та збільшення площі приміщень малого групового будинку на 10 дітей до 300 кв. метрів.

Читати далі

Медведчука віддай!!!

Виходить, представники Медведчука з’явилися в двох виборах, однаково ворожих чинному Президенту Порошенку? А якщо не так? А якщо колишні партнери Медведчука розійшлися по кількох командах і тепер борються за прихильність Медведчука? Якщо все крутиться навколо простого «Медведчука віддай!!!»?

Читати далі

Відбулась прес-конференція, присвячена початку проекту «Дитляндія» (фото)

В рамках проекту буде проведено інформаційну кампанію щодо створення умов для забезпечення рівних прав дітей, включно з дітьми з інвалідністю, подолання стереотипів та розбудови інклюзивної свідомості в Україні. Проект створить серію дитячих розважально-пізнавальних телепередач «Дитляндія», в якій діти будуть героями тематичних програм.

Читати далі

МОН прийматиме на конкурс підручників лише їх повні оригінал-макети

На конкурс підручників для шкіл учасникам треба буде подавати проект книги в повному обсязі обов’язково у вигляді оригінал-макету. Ця та інші зміни будуть закладені в нові Положення про конкурсний відбір проектів підручників, які наразі готує МОН.

Читати далі

Уряд підтримав проект протокольного рішення щодо передачі катерів типу «Айленд» Міноборони

Уряд надав дозвіл на підписання домовленості зі США та доручив здійснити всі подальші дії для отримання двох катерів в подарунок. Це – безпосередньо підписання угоди українською стороною (американці вже її підписали), оплата супутних витрат, підписання контрактів на поставку обладнання та відновлення технічної готовності катерів.

Читати далі

З вами наша постійна рубрика “Здрастуйте, гівноїди!”

Таваріщі, котрі 2,5 роки тому розказували що захід ІКЕА в Україну є індикатором антикорупційності, бо компанія ніколи не дає хабарі, сьогодні намагаються звинуватити саму компанію в якійсь корупції.

Читати далі

Беда пришла, откуда не ждали

Весь мир от нас отвернулся вот прямо на 360 градусов, по окончанию разворота опять увидел нас перед собой и заинтересовался. В итоге – инвестиции. Миллиардные. В итоге – «Икея». В итоге – саудиты. За один день. Наша страна очевидным образом никому не нужна, да. Фейлед стейт, ноу инвестишнс, да. Хнык.

Читати далі

Підписано найбільший контракт в сільськогосподарському секторі за всю історію незалежної України (фото, відео)

«Рішення SALIC сьогодні прийти в Україну є яскравою демонстрацією того, що Україна на сьогоднішній день готова приймати таких інвесторів і створила для цього всі необхідні умови», – наголосив Глава держави під час церемонії підписання угоди між компаніями Mriya Farming PLC та SALIC, яка відбулася в Адміністрації Президента.

Читати далі

Операція «Лосиний порятунок» (фото, відео)

11 вересня о 12:58 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення від групи туристів про те, що між недобудованими 5-м та 6-м блоками ЧАЕС вже тривалий час у водоймі плаває лось і не може вибратись на берег.

Читати далі

Птички в клювиках приносят интересное

«Оппоблок» имени Ахметова-Фирташа-Медведчука так между собой и не договорился. В лучших традициях российских сказок – три головы уныло тыкают друг друга лбами, причём лёжа на земле, потому как рук и ног всего по две, и скоординировать их три, хе-хе, величайших ума эпохи не могут тупо никак. Птички очень огорчены. Что-то явно идёт не так.

Читати далі

Сергій Наєв: «Саме заради миру ми допомагаємо місцевому населенню та водночас боронимо рідну землю» (фото)

Сергій Наєв перевірив умови зберігання боєприпасів на складах військ оперативно-тактичного угруповання «Північ». В рамках стратегічної гуманітарної ініціативи Командувача ОС “Допомога Схід” Світлодарська міська лікарня отримала 10 багатофункціональних ліжок.

Читати далі

Підсумки другого дня польової фази навчання «Rapid Trident-2018»: «полювання» на генерала (фото)

За легендою маневрів розпочалось широкомасштабне вторгнення військ сусідньої умовної держави. Водночас з вторгненням армійських підрозділів сусідньої умовної держави-агресора, активізувалися і ворожі спецпризначенці. Чисельна ДРГ умовного противника здійснила спробу взяти у заручники одного з умовних керівників коаліційних збройних сил.

Читати далі