«Захисти країну!» Открытое обращение к первым лицам государства (оновлюється)

Мене як громадянина України та діючого військового надзвичайно обурює, що в той час, коли палає війна, за спинами українських захисників у глибокому тилу знову розпускає свої отруйні квіти так званий «русский мир». Інакше як мені, офіцеру ЗСУ, зрозуміти редакційну політику таких нібито українських телеканалів як, наприклад, «NewsOne» та «112», що спокійно транслюють ворожу пропаганду в країні, де Росія офіційно визнана державою-агресором?

Читати далі

Как выглядит классическая информационная диверсия

Не спешите всё тащить к себе в аккаунт. Просто не поленитесь, сходите на страницу, откуда вы это собрались репостить. И промотайте ее хотя бы на 23,5 см вниз. Не дайте себя использовать. Не будьте хомяками, вы же люди.

Читати далі

Реактивні снаряди РС-80 “Оскол” успішно пройшли черговий етап державних випробувань (відео)

РС-80 “Оскол”, калібром 80-мм, мають надзвукову швидкість польоту та спроектовані для озброєння вертольотів, літаків, а також наземних платформ. РС-80 призначена для знищення живої сили противника, бронетехніки, фортифікаційних споруд та інших цілей.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Львівської області (фото, відео)

«Нам потрібне законодавче врегулювання всіх питань, пов’язаних зі статусом української мови як державної. Більше того, нам потрібна активна позиція суспільства, спрямована на розширення сфери функціонування і застосування української мови, реалізацією усіх без винятку положень мовного законодавства», – зазначив Глава держави, виступаючи на церемонії відкриття 25-го Форуму видавців у Львові.

Читати далі

Навчання «Saber Junction–2018»: Останні приготування до активних дій (фото, відео, блог)

Активна фаза навчання буде проходити в режимі «Force On Force», тобто одні війська проти інших. Українським десантникам визначено завдання провести розвідку боєм та з’ясувати розташування сил засобів переднього краю противника. Як завжди Олексій Бобовніков, як учасник навчань, влучно та дотепно доповнює своїми фото та нотатками в ФБ офіційну версію подання міжнародних навчань.

Читати далі

Британська делегація побувала у районі проведення Операції Об’єднаних сил (фото)

Держсекретар з питань оборони Великої Британії Гевін Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об’єднаних сил. Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу.

Читати далі