Вы сами убиваете в себе надежду

Вы сравниваете Украину-2018 не с Украиной-2013. Не с Украиной-2014 и даже не с Украиной-1991. Вы сравниваете Украину-2018 с Украиной утопической, Украиной идеальной, Украиной, которая только в ваших головах существует. Вы сами разочаровываетесь, что ваша страна не совпала с той картинкой, которую вы себе нарисовали. Не совпала не за четверть века, когда вы выбирали Януковичей и жаловались на тарифы. Не совпала за несколько лет войны и крови.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 08.09.2018

Сегодня День украинского кино, а ещё физкультуры и спорта. Католики отмечают Рождество Пресвятой Богородицы. Как раз в таком порядке можно организовать выходной – посмотреть хороший фильм, потом побегать (можно по магазинам), а вечером помолиться за Украину.

Читати далі

Слідами «Українська влада привела до катастрофічних змін»

Довго не могли нічого придумати, аж придумали, що це все не українська влада зробила, це все санкції та їх вплив. І як з цим не погодитися? Звісно ж так. Але треба ж бути взагалі якимось далеким, щоб ніяк не пов’язувати ті ж санкції, створене військо з діями української влади. Бо це ж українська влада протягом цих 4 років організувала та зміцнила антипутінську коаліцію в світі. А хто?

Читати далі

Невеличкий лікбез щодо “хімії” північного Криму. Частина 2

Я б хотів підкреслити, що з тої інформації, яка надходить з окупаційних джерел АР Крим, практично неможливо зробити висновки, що ж спричинило це еколихо. Тож, зважаючи на це, можна лише зробити певні припущення, що я й спробував сформулювати.

Читати далі

Президент привітав військових Головного управління розвідки МО України з 26-ю річницею створення (фото, відео)

Говорячи про нинішній час Президент сказав: «Ми вистояли. Але не для параду ми створювали українську армію. Створили для того, щоб ефективно захищати кожен клаптик української землі. І саме тому дуже важливими є ті здібності і якості, які воєнна розвідка продемонструвала тоді в зоні АТО, і зараз – під час Операції Об’єднаних Сил».

Читати далі