Deepstrike – це наша єдина далекобійна зброя

Мартин Брест

Deepstrike – це єдина далекобійна зброя, якою ми можемо наносити удари по території противника.

Ні, не по окупованій землі, а за пунктирну лінію, переносячи вогневе ураження в адмінкордони російської федерації. Бо західним озброєнням нам працювати в “тепле пузіко тилових російських міст” не дозволяють.

Тому тільки два варіанти: українські повітряні та українські морські БПЛА. Якщо вироблено в Україні – бажаю здоров’я, працюй, розбирай НПЗ, розтрушуй аеродроми, єбі електростанції, гуляй-рука-балдєй-діпстрайк.

Якщо поставлено союзниками в рамках МТД (матеріально-технічна допомога – Ред.) – до ваших послуг Донбас, Запорізька, Херсонська, Крим, ну, і чутка Харківської. І все.

Зараз є проблема у Харківський області, і накопичення сил і засобів противника – то Білгород, який ми не можемо їбанути західною зброєю, але можемо українською. Наприклад, ударними дронами, ага.

На жаль, ви не побачите цього у новинах, бо воєнні об’єкти росія прикриває не тільки озброєнням, а й інформаційно. Але “люди працюють” 😆 .

Задача діпстрайка – знизити рівень напору на ЛБЗ. Ми не можемо поміряти, але повірте, – екіпажі та виробники роблять все, що можуть.

Більшість із виробників deepstrike та наших субпідрядників не заброньовані. Ми ж не цирк, не футбол і не глово.

Але поки нас не призвали – ми робимо.

 

Колаж: ТСН

Автор