«Мін і бетону нашій державі вистачить» (фото)

Управлінський хаос і безпорадність уряду ведуть країну до дуже важких часів. Сценарій зупинити це один – негайне переформатування КМ в уряд національної єдності.

Читати далі

«Замовні статті в The Economist»

Це цитата з посту однієї публічної діячки, яку активно зараз цитують. Фраза, яка дуже гарно показує цивілізаційний розрив, який між нашим суспільством і тими, кого ми називаємо “цивілізованим” чи “розвиненим”.

Читати далі

Це свято зробили ви (фото, відео)

Перші 100+ подарунків від майора С.В. Миколая вже поїхали до дітей загиблих Героїв. Наступні готуються вирушати. Дякуємо вам. Ви даруєте подарунки тим, кого навіть не знаєте.

Читати далі

Як лікувати нашу економіку до нашої перемоги?

На жаль, не всі вірять у здатність українців бути самодостатніми через неймовірну кількість проблем, які стоять перед нашою країною. Але вірять в диво, яке буде потім – «ПІСЛЯ перемоги».

Читати далі

МиГ-31К и воздушные тревоги – дилемма спасения жизней и урона экономике

Целесообразно ли отменять тревоги, или опасность настолько велика, что стоит простоя экономики? Прагматизм и выводы. Сухие цифры.

Читати далі

Новости из США. 28 ноября 2023 года

• Законопроект о помощи Украине, Израилю и Тайваню будет включен в повестку дня следующей сессионной недели в Сенате • Лиз Чейни: «Мы не сможем пережить президента, готового разрушить нашу Конституцию» • Замгоссекретаря О’Брайен: «Будущее Украины в НАТО. США не будут принуждать Украину к переговорам с Россией»

Читати далі

Перший зимовий дефіцит струму без масованих обстрілів. У чому причини?

Дефіцит електроенергії виник з кількох причин: зниження температури, проблеми зі звичайним імпортом струму й аварійні відключення блоків ТЕС. До цього може додатися ще один фактор – російські удари по інфраструктурі.

Читати далі

Бабські бунтування на Московії тривають

Бабські бунтування по темі чмобіків тривають. Так, вони поки що малі за масштабами. Але риторика дедалі гостріша. Вже нема ніякого “владімір владіміровіч, смірєнно пріпадаєм к вашім стопам”.

Читати далі

«Мило» вичерпалось

Чимало в поведінці влади, зухвалому ігноруванні реальних загроз і натомість формуванні непотрібних конфліктів із військовими, опозицією і місцевими громадами можна пояснити «серіальною свідомістю».

Читати далі

Вісті з фронтів. 29.11.2023

• Перегрупування сил противника на Куп’янському та Бахмутському напрямках • Базування сил і засобів ЧФ РФ • Авіаційна підтримка РОВ на Мелітопольскому та Бердянському напрямках.

Читати далі