Знищення спрощеного порядку ввезення гуманітарної допомоги відстрочено

Правила, за якими ГУМАНІТАРНА допомога в умовах воєнного стану мала ввозитися після 1 грудня 2023 року, перенесені на 1 квітня 2024 року! Але…

Читати далі

Військові та політика

Політики мають не зглядуватися на рейтинги свої чи чужі, не рахувати як і що може відбитися на майбутніх виборах. Бо може не бути де вибиратися. Країни не буде.

Читати далі

Санкції на часі. 22.11.2023

Джо Байден та Сі Цзіньпін відмовилися брати участь у віртуальному саміті G20 з Путіним. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 22.11.2023.

Читати далі

Сергій Наєв: З чого складається Перемога

Для військових будь-яка війна складається з етапів і окремих частин – воєнних операцій. Під час опору російському вторгненню Командуванням Об’єднаних Сил ЗСУ було розроблено і втілено в життя п’ять стратегічних операцій.

Читати далі

Новости из США. 21 ноября 2023 года

• Ллойд Остин в Киеве. Спикер Майк Джонсон в Мар-а-Лаго у Трампа • Бывшие послы, заместители госсекретаря и министра обороны, отставные генералы призывают направить Украине приглашение о вступлении в НАТО

Читати далі

Хірургічне втручання. Як революції зробили нас тими, ким ми є

У чергові річниці Майданів не думайте про те, чого революції несуть більше – злого чи доброго. Думайте про те, що буде, якщо вони не стануться. Якщо хвороба триває, боятися скальпеля безглуздо.

Читати далі

Культурна дистанція. Наріжний камінь у фундаменті нашої війни

Ті, хто сьогодні борються на фронті, б’ються за те, щоб провести кордон між нами та ними. Будь-яка спроба скоротити культурну дистанцію так чи інакше працює на Росію. Будь-яка спроба збільшити – захищає від розчинення та поглинання.

Читати далі

«Беженцы» против Финляндии

Кремль после испытанной тактики против Польши в Беларуси решил применить её против Финляндии, организовав подвоз “беженцев” из “интересных” стран к границе.

Читати далі

Порошенко в Лондонській школі економіки (фото, відео)

Петро Порошенко виступив перед слухачами та професорсько-викладацьким складом Лондонської школи економіки. «Стратегія може бути тільки одна – наша перемога. Бо все інше було б нашою поразкою. Все інше було б перемогою путіна», – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі