Порошенко везе на Східний фронт рекордну партію техніки (фото, відео)

Це піар, ко-ко-ко! Вибори на носі, ко-ко-ко! Вантаж на 51 034 060 гривень. КО! КО! КО! І так, Петро Порошенко сплатив половину. І так, другу половину допомогли зібрати САМЕ ВИ!

Читати далі

Грантова програма Фонду Порошенка для молоді (фото)

132 проєкти на більше ніж 17 мільйонів гривень надійшли на грантову програму Фонду Порошенка. Було відібрано 20 найкращих. Переможців грантової програми оголосять 8 грудня на форумі «Youth Vision 2024» в колонній залі КМДА.

Читати далі

Системна відповідь електорату на загрози

Не варто дивуватись росту крайніх правих і крайніх лівих настроїв в Європі. Під час воєн та викликів внутрішній безпеці радикалізація є логічним явищем. Інша справа – що з цим робити?

Читати далі

Герої економічного фронту

Ті, кому здається, що вони можуть гратися в іграшкові фронти, доки хтось там замість них воює на справжньому. Ці всі астрологи, майстри манікюра і інші фріки – ну бавляться люди, грамоти один одному видають. А ось про справжніх героїв забули вже давно.

Читати далі

Война в Украине в 2024. Варианты развития событий

Ни один другой региональный конфликт либо война на просторах Европы не были настолько масштабными и непредсказуемыми по развитию событий. И прошедший 2022-й и истекающий 2023-й это лишь доказывают.

Читати далі

Санкції на часі. 23.11.2023

Фінляндія закриває сім із восьми пунктів пропуску на кордоні з рф. Норвегія готова закрити єдиний КПП на кордоні з росією. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.11.2023.

Читати далі

Для України життєво необхідно добре засвоїти уроки Голодомору (фото, відео)

Віктор Ющенко, Петро та Марина Порошенки побували на премʼєрному показі першого фільму з документального циклу «Голодомор. Літописці», який Суспільне Мовлення створило до 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років.

Читати далі

Голова Служби зовнішньої розвідки України про плани путіна щодо України та Заходу

Широкомасштабна війна росії проти України, що триває вже 21 місяць, увійшла у «критичний період». Тому від зваженої оцінки намірів противника залежить вкрай багато, вважає голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко.

Читати далі

Вісті з фронтів. 23.11.2023

Противник продовжує перегрупування та підсилення сил і засобів на Куп’янському та Придніпровському напрямках. Огляд сил і засобів угрупування прикриття держкордону рф у Білгородській, Брянській та Курській областях.

Читати далі