10 хороших новин 27.04.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила 35 атак копрокадаврів на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям чотири скупчення, ЗРК, 5 дронів, два пункти управління, склад боєприпасів та два артилерійських підрозділи.

✔ ПАРЄ ухвалила резолюцію, якою засуджується примусова депортація українських дітей на росію. Там зазначено, що депортація є ознакою геноциду, і це вперше, коли ПАРЄ використовує до росії слово геноцид. Осміліли таки на другому році великої війни. До речі, причетним визнано Лукашенка. Не пропетляв цього разу крошка-картошка.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Масштабні весняні пожежі – явище для балалайні щорічне, але від того не менш приємне. По-перше, стався викид і спалах газу на свердловині в Якутії. По-друге, шість великих пожеж у Свердловській області, вигоріло більше 180 будівель, а одне селище згоріло повністю. От як корисно ставити свічечку за здоров’я якогось військового злочинця, що вкривається коростою в окопах під Бахмутом.

✔ На Херсонщині застремоусили пропагандиста Сергія Тветинського, який очолював приймальню псевдопартії «Справедлива Росія – За правду», а у Мелітополі – зрадника-мусора.

✔ Польща вилучила гроші з рахунків посольства і торговельного представництва росії. Найбільшу насолоду тут викликає навіть не це, хоча поляки кажуть, що там «значні кошти», а те, як лапті верещать про порушення Віденської конвенції.
До речі, можна потім ухвалити конвенцію, за якою русню треба буде пи*дити у будь-якому куточку цивілізованого світу кожного разу, коли вони згадуватимуть про якісь свої права? Хоча б до легких тілесних, ми ж не звірі, дякую.

✔ Продовжує самоліквідовуватися авіація лаптів. Черговий винищувач МіГ-31 загорівся і впав в озеро у Мурманській області, неподалік кордонів НАТО. Обидва пілоти, на жаль, встигли катапультуватися. Бажаємо тамтешнім ведмедям бон апетіт.

✔ Україна повернула з полону ще 44 наших героїв. Боляче дивитися, які вони худі та зморені. Але ми своїх і полікуємо, і відгодуємо. А країна-холерний барак після нашої перемоги голодуватиме і бідуватиме, сука, століттями.

✔ На Кіпрі загорівся російський центр науки і культури. Я не вірю у підпал, це просто приведення ситуації у відповідність до реальності. Бо ніякої російської культури нема і ніколи не було. Вся їхня культура полягає у тому, щоби щось десь змавпувати чи спи*дити, тож обгоріла руїна – це якраз те, як центр їхньої культури має виглядати насправді.

✔ Наші прикордонники вишукано знущаються з білоруських. Вмикають їм повітряну тривогу, «щоби визначилися, на чиєму вони боці». Ще прикордонні війська бульбафюрера скаржаться, що наші показують їм факи у біноклю, надсилають листівки з погрозами і повісили на кордоні манекен у російській військовій формі, назвавши його ліквідованим під Києвом Валерою 😂.

✔ Лапті на Запоріжжі рили собі окопи, а оскільки їх на генному рівні тягне до усього брудного і заразного, то докопалися до скотомогильника і підчепили сибірську виразку. Так сказати, з вогником відзначили річницю окупації чорнобильського рудого лісу. Тепер цілий підрозділ макак сидить на карантині, а двох вже вивезли у невідомому напрямку. Мабуть, у тих же окопах на скотомогильнику і утилізують.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор