Почему цирк «слуг» никто не забудет. И не простит

Минздрав Украины не обращался к Pfizer, чтобы обеспечить регистрацию этой вакцины в Украине. Об этом стало известно из официального ответа представителей Pfizer депутатам из фракции «ЕвроСолидарность» совета Ирпенской ОТГ. Вместе с тем министр Степанов не забыл прокладочку вставить в закупку китайского говнеца с непонятной эффективностью. Прокладку, особо впитывающую бюджетные деньги. Зато министру Степанову сухо и комфортно в любой день! Зе-команда – это смерть. Смерть нашей экономики, смерть наших граждан. Будет ли это смерть нашей страны, зависит уже от нас с вами.

Читати далі

Эти люди не принесут мир. Они принесут русский мир и рабство

На каналах Медведчука стали ругать Зеленского и его ставленников. Практически поровну с Порошенко. Депутаты, толпа экспертов различного пошибу – все вголосину критикуют “постмайданную” власть оптом. А следующим нарративом звучит ностальгия за сильным хозяйственником. Типа, а помните, как оно было? Стабильность вокруг. Крупный лидер, а рядом плечом к плечу ответственный управленец, ведущий борьбу с кровосисями, не жалея живота своего. Нарид у нас добрый, склонный к ностальгическим метаниям, потому я щитаю, стоит напомнить, что такое была власть Януковича и чем закончилась пресловутая стабильность.

Читати далі

Вони перетнули межу злочину

Другий загиблий з початку року. Пам’ятаєте, як на початку “перемир’я” нас запевняли, що “кожен випадок порушення перемир’я буде розслідуватись”? Збрехали, звичайно. Не дізнаємось прізвищ тих вбивць, і не буде названо Зеленським прізвище Путіна, бо ще роялті від “Ліги сміху” в РФ отримувати. І “головнокомандувач” Хомчак знову може заявити, що боєць “поліз” та “порушив всі накази”, і йому теж за це нічого не буде.

Читати далі

Марина Порошенко обговорила реконструкцію Подільського центру реабілітації для людей з інвалідністю (фото)

Лідер команди «Європейської Солідарності» у Київраді Марина Порошенко провела виїзну робочу зустріч щодо вивчення потреби у реконструкції приміщень Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва. Заклад функціонує з 2008 року і обслуговує дітей та молодь з функціональними обмеженнями віком від 7 до 35 років. Нині на обліку в Центрі перебуває 154 особи з інвалідністю, проте загальна потреба є значно більшою, адже в районі мешкає близько 13 тисяч людей з інвалідністю.

Читати далі

День Соборності України. День Єдності, без якого нас не буде

Сьогодні Україна відзначає День Соборності — свято втілення багатовікової мрії українців про єдність. 22 січня 1919 року ми нарешті заявили на увесь світ: Ми — єдині. І жодна імперія не зможе нас розділити. Проте боротьба триває досі, і, не дивлячись ні на що, Українська держава розвивається, долаючи хвороби популізму та реваншу. І кожен наш День Соборності наближує час, коли громадяни України постануть рівноправною складовою об’єднаної Європи. Майте власну пам’ять. Бережіть себе, свою гідність, наше майбутнє і Україну. Зі Святом Соборності!

Читати далі

Тиск на Кремль має тривати безперервно, доки не будуть звільнені українські землі – Петро Порошенко (відео)

У День Соборності України п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко розповів, що треба робити, аби наблизити повернення захоплених Росією територій і людей до єдиної соборної країни.

Читати далі