PROстыми словами – 04.01.2021

Байден планирует поднять вопрос по сокращению Россией ядерного арсенала. Упс. Там вряд ли будут договариваться, а скорее нажимать на чувствительные точки. Российские точки. Я жду такого американского президента, который закончит эту эпопею с неоплаченным ленд-лизом, со счетами Путина и его ближайшего окружения, спрятанными по миру. Со Свифтом и прочими благами, за которые россияне просто плюют в лицо, но так никогда и не научатся честно сотрудничать, не говоря уже о том, чтобы сократить ядерный потенциал.

Читати далі

Олігарх? І що?!

В Україні не стоїть питання бути олігархам чи не буди? Вони будуть ще багато десятиріч, і на зміну кожному поваленому олігарху приходитимуть 2-3 олігархи класом поменше. Тому правильне питання звучить не «З магнатами чи проти?», правильне питання: «Ти з Костянтином Острозьким чи з Яремою Вишневецьким?» Ти з олігархом патріотичним, клептократичним чи промосковським?

Читати далі

Ніхто не прийде тебе захищати, Володимире Зеленський

Що тепер скажете, фальсифікатори?! Коли відпустите Ріффмастера, тварі?! Відомий білоруський канал Nexта Live отримав записи розмов лукашенківських карателів, які зробив колишній працівник білоруського спецназу Ігорь Макар. Аудіозапис 2012 року містить плани ліквідації опонентів Лукашенка, і один з епізодів присвячений Шеремету. Читайте. Мало?! Що ще треба?! Звільняйте Ріффа, відпускайте Кузьменко і Дугарь. Інакше самі потім сядете. За фальсифікацію і незаконне позбавлення волі.

Читати далі

Ніколи не майте справ з брехунами

У нас неймовірна країна. 20% населення – відверті зрадники, а ми вистояли проти російської воєнщини. Зеленські-милованови впустили економіку, а ми якось живемо. Навіть, жартуємо. Нас тягають по судах за образи влади і небажання помирати від рук найманих кілерів, а ми постимо факи вельможній морді. Наша земля достойна кращого. Ми достойні кращого, ніж маємо. Я багато думав, чого так, і чого нам не вистачає. Прийшов до висновку, що одна з найбільших проблем України – брехня.

Читати далі

«Привітання» Зеленського пахне кримінальною відповідальністю

Запитання відкрите: це привітання до Нового Року чи чергове шоу? Для чого було використовувати дітей? Для чого ця постановка? Бо комусь хотілось стати послідовником Лєніна/Сталіна/Путіна? Чому навіть один раз на рік все не можна зробити нормально? Вже мовчу про зміст та брехню у цьому псевдовітанні…

Читати далі

Сатанинське варево під назвою «вибори мера в Харкові»

Напередодні новорічних свят секретар Харківської міської ради Ігор Терехов попросив Верховну Раду призначити позачергові вибори мера міста через смерть обраного мера Геннадія Кернеса. А практично одночасно з документом з-під йолки вигулькнув Мішаня Добкін, рум’яний, вгодований та радісний. Звісно, що кулуарами одразу поповзли чутки щодо того, хто в Мішаню вливає бабла. Ну і з огляду на те, що Допа знаний сєпар і любитель Росії, то всі сходяться у висновку, що бабло йде від українських політемігрантів, які пропонують Кремлю Добкіна в якості нового/старого політпроекта.

Читати далі