Хто підставив Зе?

“Карточный офис” – унікальний ТГ-канал! Це канал, на який посилаються відомі ЗМІ як на реальне джерело новин! Ролик “Зеленський і діти” за кілька годин до Нового року в мережу злили самі ж політтехнологи ОПУ, аби популяризувати цей свій зливний бачок. Хотів би порадити Володимиру Омано-Буковельському. Якщо на якомусь анонімному телеграм-каналі раптом викладуть його хоум-порно, не треба шукати винуватців серед опозиції.

Читати далі

Епоха бідності таки закінчилася… Розпочалась епоха зубожіння та злиднів

Якщо ти обіцяєш знизити тарифи удвічі, а сам тихцем їх підіймаєш удвічі, – люди вийдуть проти тебе. І будуть праві! Бо ти порушив власне слово, хочеш всіх надурити. В Україні вже на три тижні затримується виплата субсидій. Гроші мали прийти ще 25-28 грудня! Люди отримали платіжки з новими цінами, а платити немає чим. Мало того, що скоротили нормативи розрахунку субсидій, то вони ще вчасно людям гроші не виплачують! Суттєві затримки і по дитячих виплатах, і по пільгах учасників бойових дій, і по чорнобильських…

Читати далі

Нормандская встреча. Не в бровь, а в газ

Сразу несколько источников, близких к ОПУ, сообщают, что в Берлине на Нормандской встрече политсоветников главным вопросом повестки дня был не Донбасс, а возобновление российско-украинского сотрудничества в энергетической сфере. Ермак обсуждал со своим визави Козаком тему цены на газ и покупки его напрямую у РФ. Газ, нефть и электричество из России никогда не были и не будут просто газом, нефтью и электричеством. Это всегда элементы давления, шантажа и выкручивания рук. Зачем нужны были титанические усилия предыдущей власти по обретению энергонезависимости?

Читати далі

Право на військовий суд

Справа генерала Назарова, справа прикордонника Колмогорова, понад три сотні засуджених до ув’язнення військовослужбовців-учасників бойових дій за більше ніж шість років війни на Сході. Ця сумна статистика піднімає ще одну суттєву проблему. Мова про сам соціальний підхід до правової оцінки дій військовослужбовців в умовах збройного конфлікту. Реформи і розбудова воєнної організації держави – це не лише сучасні озброєння і військова техніка. На першому плані завжди була і завжди буде людина. Надання військовослужбовцю гарантій справедливого професійного правосуддя є надважливою складовою належного визнання цієї простої істини.

Читати далі

Лютые новости – 12.01.2021

Снаряды все ближе разрываются возле Зеленского. Удивительным образом друг шестого президента Дубинский оказался под санкциями США, а зезидент, который на пресс-конференции анонсировал уголовные дела по разговорам Пороха-Байдена, – нет. Пока нет. Но ведь еще не вечер. Ведь именно Зеленский стоял за Деркачом, именно Зеленский был бенефициаром этого перфоманса. И Байден это знает.

Читати далі

Правда генерала Назарова

11 грудня 2020 р. Дніпровський апеляційний суд залишив без змін вирок генералу Віктору Назарову. Генерала зробили винним в загибелі військово-транспортного ІЛ-76 і 49 десантників та членів екіпажу в Луганському аеропорту в ніч з 13 на 14 червня 2014 р. Мовляв, генерал знав про можливі загрози, але відправив літак з десантниками в ЛАП. Це правда. Так було. Тільки бажано було б до цієї правди додати ще й іншу правду, яку під час суду, схоже, чути просто не схотіли.

Читати далі