О внешней политике. Часть 3

Байден – опытный политик и не будет рубить с плеча. Формально не вмешиваясь в украинскую политику, он сделает всё для того, чтобы Зе даже не помышлял о втором сроке. По моим расчётам, пик слабости России придётся на 2024 год – год выборов президента Украины. И если граждане моей страны выберут государственника, а не очередного клоуна из телевизора, у нас появится отличный шанс в ускоренном порядке стать членом НАТО и даже вернуть Донбасс. Первые же два пункта весьма реальны и осуществимы до 2029 года. Но здесь нужно, чтобы многие звёзды сошлись. Для этого и нам нужно хорошо поработать: вчера – мечта, сегодня – цель, завтра – реальность.

Читати далі

Вимагаємо негайної реакції СБУ і нацрегулятора телерадіомовлення щодо антиукраїнських заяв Олени Бондаренко

СБУ і Нацрада з питань телебачення та радіомовлення мають негайно відреагувати на пропаганду тероризму в ефірі телеканалу «Наш». Телеканал регулярно просуває у своїх ефірах спікерів, які займаються неприхованою антиукраїнською пропагандою, однак всі можливі межі телеканал перейшов, поширивши слова одіозної діячки, поплічниці Януковича Олени Бондаренко, яка назвала ЗС України «злочинцями». Ігнорування таких інцидентів демонструватиме слабкість української держави та заохочуватиме організаторів гібридної війни до подальших актів прямого інформаційного тероризму.

Читати далі

Це вирок неіснуючим «інвестиційним няням»

Не ковід і не війна причини відтоку капіталів, а сама недолуга державна політика. Вірніше, саме її керівництво. Висновки дуже невтішні. Ми знаходимося тільки на початку бюджетного року, який спланований з великим дефіцитом. Але замість залучення інвестицій чи реалізації програм зі стимулювання підприємницької діяльності ми бачимо збільшення видатків на утримання неефективних правоохоронних органів та на Офіс президента.

Читати далі

Верочка. «Не можна зупинити локдаун, час якого настав»

Верочка: Как все идет?
Баба Люба: Як по маслу. Лягають та не мявкають. Багато сьогодні ще?
Верочка: Половина Кабмина, как минимум. Шприц-то хоть меняете?
Баба Люба: Обіжаєш! Через кожні три людини! У нас все стєрільно!
Верочка: А что хоть колем-то?
Баба Люба: Вітамін С закінчився, зара прем’єру бэ-шість вкачу, а там – як піде. Ох, доця, а завтра ще нардєпів фізрозчином обколювать… Уххх… Умаялась.

Читати далі