Большая радость Рабиновича

Самый известный украинский Рабинович очень сильно обрадовался одному факту. Дескать, в отношении Петра Порошенко возбудили ещё одно дело, 46782537-е. На этот раз прям посягательство на территориальную целостность. И причиной послужила… О, Боже… Липецкая фабрика. Дескать, работала тама до 2015 года, налоги платила в бюджет РФ, всё! Умысел на лицо. Но на месте Рабиновича, я бы не радовался так сильно. Может прилететь и самому Рабиновичу унд всей его парламентской кодле, и его боссам – Медведчуку и Зеленскому.

Читати далі

Агенти впливу вищого ґатунку

Їх розкручують і легендують для найважливіших завдань. Для влучного, ефективного і дуже важливого пострілу в потрібний момент. Бережуть, не розмінюють на дрібниці. Один з таких контролює типу «патріотичний» сайт. Активно критикує зелену владу, позиціонує себе як військовий експерт, активно і правильно критикує провали зеленої влади в ЗСУ та оборонпромі. Але в свій час виконав дві надзвичайно ефективні кампанії з підриву обороноздатності України. Тепер знову активно пише патріотичні дописи, викриває, мало вже не порохобот, набирає бали і довіру патріотичної спільноти. З єдиною метою – користуючись довірою, знову ефективно вдарити в спину.

Читати далі

Хоч хтось думає про майбутнє (відео)

Джон Байден звернувся до нації з двоетапним планом виходу з короно- та економічної кризи. Заздрість – негідне почуття, тому ми не заздримо, ні. Ми спостерігаємо зі щирим замилуванням, як за різдвяним дивом. А що, так можна було? Глава держави, який не показує мавпочок, не кривляється, не випинає рахітні груди у маєчці, не пускає слину – мамо, де я? Хороша новина для українців полягає у тому, що хоч хтось думає про майбутнє. Тобто є шанс, що воно таки настане.

Читати далі

Вы нас туда не посылали…

Ни на Майдан, ни в Луганский аэропорт, ни в ДАП. Ни в Славянск, ни в Краматорск. Была бы ваша воля, вы бы нас никуда не посылали, только в Сибирь в теплушках. Но вашей воли не было. Мы воевали на три фронта. Каждый на своём месте. Кто-то с оружием в руках, кто-то в тылу. Мы всё сами, без вас и даже вопреки вам. Да, мы проиграли эту партию. Вы шлёте нас в тюрьмы. Вы с радостным гиканьем дерибаните то, что мы собирали пять лет. Потом и кровью. Вы сейчас борзые. У вас закон, у вас власть. Ваши попередники тоже так думали. Но нас не нужно посылать. Мы придём сами. Когда-то всё, что вы наворотили, достигнет критической массы, и нам будет абсолютно похрен – посылали вы нас или нет.

Читати далі

Відзавтра «чому не державною?» вже офіційно

Мені здається, що за півроку-рік бізнес вдуплить навіть без особливих штрафів, що спілкуватись з клієнтами українською ВИГІДНО. І ще я впевнена, якщо ввічливо, але наполегливо вимагати обслуговування державною мовою, то якось воно буде, бо ніколи не було такого, щоб не було нічого. Звісно, що навколо закону політичні спекуляції не закінчаться ніколи, і умовні бужанські завжди будуть намагатись довести, що держава не має права втручатись в комерційну сферу і там щось регулювати, тим більше штрафувати. Але ми вперто робимо своє і говоримо українською.

Читати далі

PROстими словами – 14.01.2021

У 2020 році в Україні продали 71,1 тис книг “Справа Василя Стуса” Вахтанга Кіпіані. Офіційно вона стала найбільш продаваною книгою в Україні, і тільки після неї йдуть книги іншого жанру і для інших, скажімо так, категорій населення. Є якесь переконання, що якщо хочеш продати багато, то пиши/виробляй мас-маркет. Те, що по силам гаманцю більшості, або у випадку з книгою – по силам розумінню більшості. Але дивно, що в такій кількості продана не книжка а-ля Свати або Голобородько, а саме книга для 25%. Так на чиєму боці сила?

Читати далі

Закупівлі газу в РФ – це червона лінія, переступати яку не можна

Україна вже понад п’ять років не купує газу в Росії, і наша енергетична незалежність від агресивної імперії є одним з головним здобутків минулого десятиліття. Відступити від цього – це значить капітулювати перед Росією. Так званий дешевий російський газ – це смертоносна зброя, як дешевий сир у мишоловці. Він вже вартував Україні Криму, окупованих районів Донбасу, тисяч і тисяч життів. «Європейська Солідарність» зробить все можливе, щоби влада зреклася свого зрадницького плану, а у разі необхідності – буде апелювати до суспільства, щоб оновити червоні фарби під вікнами на Банковій.

Читати далі

Як мудрий український народ переміг олігарха, баригу і крадія Порошенка

На подяку за перекриття найбільших годівниць корупції, на подяку за залатані діри, з яких просто хлистали народні гроші, на подяку за врятовані для бюджету і для кожного українця десятки мільярдів доларів, український народ зненавидів Порошенка. Подивився 1+1, ньюзван, послухав Бєніних «розслідувачів», Бутусових, Дроздових, Іванових, Бєлєцкіх та Тягнибоків. Подивився квартал 95 і серіал про «простого парня із народа» Голобородька. І, задерши голову, побіг голосувати за московське і Бєніно ярмо на свою шию. Під личиною дешевого і пустого паяца.

Читати далі

Новости из США. 14 января 2021 года

В четверг вечером Джо Байден выступил с обращением к стране, транслировавшимся большинством телеканалов. Он представил план первоочередных мер по преодолению пандемии коронавируса

Читати далі

Тарифи як за Порошенка – не вертають

Зелена влада не раз і не два заявляла, що вона знайшла цікаве рішення «наступної зими зменшити тарифи на тепло майже наполовину». Насправді – пошили в дурні. Замість зменшення платні майже наполовину виборцям ЗЕ зробили тарифи на 30% більшими, ніж вони були за часів президента Порошенка.

Читати далі