Як склепати провокацію?

Як виваляти у лайні фракцію “Європейська солідарність”, якщо доколупатися нема до чого? Той факт, що нардеп Гончаренко подав прохання перевірити, чи дозволений митцям (за списком) в’їзд до України, в програмі “Схеми. Корупція в деталях” назвали “Нардеп від ЄС допомагав російським артистам-“кримнашистам” із в’їздом до України”. У своїй смердючий передачці ці медіа-шльондри не навели жодного доказу, крім власне запиту Гончаренка і смакування біографій осіб, які містилися в списку. Це для них підстава для звинувачення. А чому не неправильний перехід вулиці?

Читати далі

Контроль над видобутком вугілля в ОРДЛО Кремль передає Медведчуку

Розпочалась зміна кураторів підприємств на окупованому Донбасі. Контроль над видобутком вугілля Кремль передає компанії, яку пов’язують із Медведчуком. Йдеться про ТОВ “Торговий дім. Донські вугілля”, яке має намір захопити вугільний ринок ОРДЛО вже з 1 лютого. Давно вже пора прийняти закон про колабораціонізм і першим засудити Медведчука. Проте чи вистачить політичної волі у тих, хто сам є колаборантом?

Читати далі

Мовчазні «генії» комунікацій

Перший брифінг речника Білого дому Джен Псакі відбувся відразу після інавгурації Байдена. Щоденне спілкування з пресою, інформування про позицію президента і його графік – це обов’язкова демократична традиція. Цей тиждень приніс чимало важливих новин, які потребують публічної реакції перших осіб держави. На все це нуль реакції голови ВР, керівника Уряду і Зеленського. Мовчанка затягнулася, хлопці. Хочеться почути вашу реакцію. Випустіть бодай Мендель, нехай з листочка щось зачитає.

Читати далі

З днем ​​народження, пане Генерале!

Сьогодні день народження бойового генерала Михайла Забродського. Депутат від “ЄС”, перший заступник голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Генерал-лейтенант, Герой України. Бойовий генерал – це той, хто залишається солдатом, навіть коли на плечах погони з великими зірками. Це той, хто ніколи не кидає своїх. З днем ​​народження, Михайло Віталійовичу! Многая літа, сил і натхнення. Головні та великі перемоги ще попереду.

Читати далі