Гончарук погрожує повернутися та покращити

Колишній прем’єр Гончарук погрожує “повернутися в політику” в якості ще більш “нового ліца”, ніж він був на фотографії з Коломойським у кабінеті Зеленського. Звичайно, колективна пам’ять українського виборця специфічна, схильна піддаватися впливам маніпуляцій, тому у прем’єра на самокаті є шанси знову стати “тєхнократом” і “реформатором”. Але насправді пан Гончарук виконав роль гумового виробу, з використанням якого акціонери зеленої влади зґвалтували економіку, реформи, деолігархізацію і здоровий глузд, про це не можна забувати.

Читати далі

Борги віддаватимуть дебіли та їхні правнуки

638 МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ боргів банда зелених мародерів повісила на Україну за минулий рік. Вам не почулося. 638 000 000 000 грн. Вдумайтеся в цю цифру. 22,72 мільярди доларів. Це абсолютний рекорд за всі роки Незалежності. Навіть $26 млрд Тимошенко, третина всіх боргів країни, які та взяла всього за 2 (два) роки свого правління, вже не виглядають такими астрономічними. Афера десятиліття. Всього за рік влади цих профанів кожен з нас став винний кредиторам на 14 тисяч 177 гривень і 77 копійок більше. З чим вас і поздоровляю.

Читати далі

Оборонпром: реформа чи розпил

«Укроборонпром» створювався Януковичем як корупційна схема. Він був, є і буде корупційною схемою. Він таким задуманий. Корупція в «Укроборонпромі» – це не баг, це фіча, це його несуча конструкція. Неможливо реформувати корупційну схему. І коли вам з екранів продають «реформу» «Укроборонпрому», просто тримайте в голові, що вам продають реформу корупційної схеми. І ті, хто продають, планують вкрасти гроші. На зброї. Під час війни. А справжня реформа «Укроборонпрому» буде виглядати як його ліквідація.

Читати далі

Як українська правда перемогла московську брехню

Коли в 2013-14 роках вони розповідали казки про пєчєнькі Нуланд, “американську технологію кольорових революцій”, яка була розроблена в надрах ЦРУ для повалення законних урядів, про нациків на Майдані, які палять і розпинають мальчіков в трусіках із Бєркута, вони не підозрювали, а ми знали: зовсім скоро ця брехня вдарить по ним самих. Так і сталося. Тепер вони самі стали майданутими огентами хосдепа і тепер вже мальчікі з Беркута лушпарять їх самих.

Читати далі

Марина Порошенко ініціює житлові сертифікати для дітей-сиріт (фото, відео)

Марина Порошенко побувала у Центрі соціальної підтримки дітей та сім’ї Дніпровського району столиці. Тут на початку 2021-го року відкрились соціальні квартири для дітей-сиріт та тих, хто позбавлений батьківського піклування. «Дитина не має можливості вибрати житло, своє майбутнє. Вона не може навіть переїхати в якесь інше місце. Я буду ініціювати проект, коли гроші ходять за дитиною. Так звані «житлові сертифікати». Житловий сертифікат буде слідувати за цією дитиною і мати цільове призначення для того, щоб дитину не обманули, не видурили ці гроші. Це буде цільове призначення тільки на придбання житла», – пояснює Марина Порошенко.

Читати далі

Три фокуси та одна порада

Прочитав пост від Тараса Козака (депутат від партії Голос в Київській Раді), що, мовляв, прибідняються українці, не так погано ми живемо: офіційна зарплата зросла на 16% за рік, а інфляція склала всього 5%. Чи то свідомо Тарас вводить людей в оману, чи дійсно не розуміє, як це відбувається, але чомусь у людей відчуття, що жити стало гірше. Отже, давайте я вам зараз покажу три фокуси, як можна на папері прикрасити ситуацію. Поки, з наведеної інформації, в мене тільки одна порада: відключайте газ, кидайте палити та привчайте свій шлунково-кишковий тракт переварювати аудіо-фото та комп’ютерну техніку, час кібер-людей не за горами. 🙂 

Читати далі

Да, Вова, я боюсь…

Зеленский написал, что “больше всего на этой неделе его поразило, как много страха появилось у некоторых политиков” после принятия закона о референдуме.” Мол, это страх перед неизбежностью тех изменений, которые произошли в 2019 г. Вова, твои подоляки с арестовичами в очередной раз посадили тебя в лужу. Все те изменения, которые произошли с 2019 года у всех на виду. Да, Вова, я боюсь обезьян с гранатой, даже если, как гримаса истории, им однажды удаётся получить президентские клейноды. Мало тебе “референдумов” в Крыму и на Донбассе?

Читати далі