P&M: Чи будуть діти воїнів соромитись батьківських нагород?

Нещодавно мені розповіли історію про те, що у близькому оточенні проросійських агентів впливу на судову гілку влади в Україні (і не лише на неї) один виродок, який вважає, що вже «вхопив Бога за бороду», озвучив тезу, що за пару років він у «законний спосіб» зробить так, щоб у нашій країні тим, хто захищав державу від російської агресії з 2014 року, «плювали у спину», і вони «боялися одягати свої нагороди», а імена загиблих за незалежність держави канули в небуття. Саме такими способами через відповідні медіа-ресурси зараз у суспільстві формується образ будь-якого військового як корупціонера, профана, п’яниці-заробітчанина і зрештою — злочинця, яким лякатимуть дітей.

Читати далі

Шмигаль, терміново підпиши заборону ввезення в Україну російських товарів!

Сьогодні, за 8 днів до Нового року, Постанова про внесення змін та продовження дії ембарго до 31 грудня 2021 року не підписана Прем’єр-міністром України, не опублікована, а отже не набрала чинності. Таким чином, формально, з 1 січня 2021 року Україна свідомо відкриває свій ринок для товарів, що походять з Росії. Продовження ембарго – це питання національної безпеки, захисту інтересів України, власних громадян, власних виробників, власних інвесторів. Спроби на рівні Кабінету міністрів відкрити ринок для російських товарів в існуючих умовах – свідома робота на країну-агресора.

Читати далі

Фонд Порошенка з волонтерами передають у лікарні 50 кисневих концентраторів (фото, відео)

Петро Порошенко зазначив, що це чергова партія кисневого обладнання, і до кінця року очікують ще 20 концентраторів. Загальна кількість перевищить сотню. «Одразу ж після того, як вони були розвантажені, вони поїдуть і на фронт, і на Схід, і в медичні шпиталі, і в лікарні. 100 пацієнтів будуть мати можливість дихати. Допомагати людям – це надзвичайно важлива справа. Я дякую нашим добровольцям, нашим волонтерам, які разом з нами вийшли і зробили це можливим. І ми будемо продовжувати роботу для того, щоби рятувати життя», – говорить Петро Порошенко.

Читати далі