Зеленське «правосуддя» судить тих, хто з перших днів війни чинили опір агресії

Одна з недооцінених подій тижня – це вирок генералу Назарову, якого визнали винним у збитті літака і загибелі українських воїнів. Цемаха, який організовував збиття МН-17, видають Росії. «Вагнерівців», яких мали затримати українські спецслужби, і серед яких були причетні до збиття українських військових літаків, відпускають в Росію. І в рамках цієї хибної політики замирювання з агресором судять та роблять винними українських військовослужбовців, які захищали Україну.

Читати далі

Не ведіться на кремлівські технології!

Є великі сумніви, що Стефанчук, який просуває з його ублюдочним “народовладдям” або лукавий Разумков настільки чимось реально загрожують РФ, що там аж запровадили проти них санкції. Тим більше відвертий українофоб Бужанський або адепт енергетичної співпраці з РФ Герус виглядають в тому списку “ворогів Кремля” дивно. Включенням таких персонажів в санкційні списки РФ допомагає тримати частину українського суспільства в ілюзії, що влада реально захищає національні інтереси України та протистоїть окупанту – “бачите, Путін їх вважає ворогами!”. Це просто продовження технології умовної Надії Савченко.

Читати далі

Подружжя Порошенків взяло участь у святковому богослужінні в Андріївській церкві (фото, відео)

Петро Порошенко та Марина Порошенко взяли участь в урочистій Літургії з нагоди свята апостола Андрія Первозваного. Святкове богослужіння в Андріївській церкві очолив особливий представник Вселенського Патріарха Варфоломія митрополит Гальський Еммануїл. Святкове богослужіння відбулося з нагоди завершення реставрації Андріївської церкви. З 15 грудня у будні дні Андріївська церква буде відкрита для відвідувачів як музей, у неділю та на свята в ній проходитимуть богослужіння.

Читати далі

Плагіатор може стати міністром освіти

Біда в Міністерстві освіти і науки була і раніше, але маленька і всрата, а тепер буде справжня. Наступного тижня Верховна рада може таки проголосувати за Шкарлета і зробити його вже не тимчасово виконуючим обов’язки міністра, а повноцінним міністром. Готуємося “брати на олівець” народних обранців, що проголосують ЗА, аби поцікавитися, де вони хочуть навчати їхніх дітей – в Україні з розваленою системою освіти і науки, чи вже мають ідеї щодо закордоння?

Читати далі

Рік за гратами

Вчора виповнився рік, як Володимир Зеленський під час пресконференції призначив Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко та Яну Дугарь винними у вбивстві Павла Шеремета. Просто оголосив їх прізвища та зламав людям життя. Чомусь проти Татарова справу не заводять! Медведчук сидить у кріслі Верховної Ради та посилює свій політичний вплив на всю Україну. Але жоден слуга не зможе знищити українське патріотичне та волонтерське середовище. Були вороги набагато сильніші, підступніші та лютіші й то не змогли, а Зеленський просто копає собі яму.

Читати далі