«Узбагойтесь, порохоботікі, нє всє так однозначно»

Один-єдиний похід в Офіс президента на зустріч блогерів ставить репутаційний хрест на блогері. Не рятують ні заслуги, ні добрі наміри, ні «ми тільки запитати», ні «я там навіть води з кулера не попив». Твоя думка для людей, у яких ти був (була) opinion leader, відразу множиться на нуль. Зрада є зрада, бо ця влада не є українською, тому ваш “синдром Колумбєта” виглядає паршиво. Ступаєш на Банкову і перетворюєшся на соляний стовп. Спопеляєшся, як вампір на сонці. 

Читати далі

Кремлівські помийки перейшли всі дозволені межі (відео)

Родіона Мірошника, покидька, який безпосередньо причетний до передачі українських журналістів і патріотів луганській «МГБ», який є реальним подільником бойовиків, включають в ефір українського (?) телеканалу! Там сидять депутати і починають з ним про щось дискутувати, легітимізуючи це чучело. Вмикати терористів ДНР/ЛНР у прямий ефір? Зневажати українську мову? Звинувачувати Україну у війні? В порушенні «миру»? Легко. Все це відбувається на каналі «Наш». І якщо Нацрада, РНБО та Служба безпеки України не приймуть негайних заходів щодо хоча б цього каналу, остаточно стане зрозуміло, що вони заодно, чи не так?

Читати далі

Цинізм уклоніста

Заходиш в інтернет, аби привітати збройників з їхнім професійним святом, а там вітання Зеленського. Ну от чому воно так? Ну де ми так нагрішили? Просто оцініть глибину лицемірства і цинізму! Особа, яка чотири рази підряд ухилилася від мобілізації в часи, коли питання виживання країни висіло на волосині, вітає чинних і колишній військовослужбовців Збройних сил. Нинішня влада говорить до біса гарненьких слів про патріотизм та відданість. Але справи свідчать – більш промосковської влади в Україні не було з часів Януковича. Хоча по лицемірству і дволичності зелені давно перебільшили ригів. Риги принаймні не корчили з себе патріотів.

Читати далі

Мужність, стійкість, безсмертя – це ви!

Ви – Сила і Зброя. Головний щит, аргумент і ліки від агресії. Збройні Сили України – це те, без чого ми б вже перестали існувати. Те, без чого з нами не будуть рахуватися ані вороги, ані союзники. Коли хтось раптом каже, що ви вже не так потрібні, він бреше. Ви потрібні зажди. Життєво необхідні. З Днем Збройних сил України! Дякуємо кожному! Віримо в кожного! Пам’ятаємо кожного! Слава Україні! Героям слава!

Читати далі