Судове шахрайство борців із корупцією

Апеляційний суд відмінив рішення Подільського суду, який визнав недостовірною інформацію, оприлюднену в передачці “Бігус-інфо” про “свинарчуків”. Про це вчора заголосили всі ЗМІ. І була б ця інфа тріумфом команди Бігуса, якби ця весела компанія не забувала народну мудрість: “Смоктати інколи краще ніж говорити”. Ви гадаєте, що “Бігус-інфо” довів у суді, що про батька й сина Гладковський в тій передачці вони розповіли правду і навели переконливі аргументи? Нічого подібного.

Читати далі

Хто та «меншість, яка розколює суспільство»

Люди, які йшли до влади під гаслами “сажать!”, “вішати порохоботів!”, “загонім Петра!”, “ні обіцянок, ні пробачень!”, кошмарили населення фейками про “наживання на крові” та при зростаючій економіці нагнітали соціальну істерію, тепер просувають чергову методичку імені Єрмака-Подоляка про “меншість, яка розколює суспільство”. Сценаристи “Квартала” намагаються вчергове заліпити очі образом “внутрішнього ворога” за передвиборчою калькою.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 4 – 10 грудня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 4 – 10 грудня 2020 р. ЗРАДА Київський апеляційний суд після розгляду

Читати далі

У Києві відбувся післявиборчий з’їзд «Європейської Солідарності» (фото, відео)

«Настав час думати про те, хто, коли і як зможе подолати наслідки некомпетентного бездарного урядування зелених невігласів. Дедалі більша кількість людей усвідомлюють, що наша команда набагато професійніше вирішувала проблеми країни і людей, хоча і діяла у набагато складніших умовах. Тепер наше з вами завдання – довести, що і в майбутньому саме наша команда, команда «Європейської Солідарності»  краще впорається з тими викликами, які постали перед Україною», – під час виступу на з’їзді партії заявив Голова «Європейської Солідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко.

Читати далі

Лютые новости – 10.12.2020

В Баку военный парад победы. Местные источники утверждают, что в нем принимают участие около 2300 турецких солдат. На парад приглашен Эрдоган. Если это правда, и на параде действительно столько турецких военных, то стоит только догадываться, какая по численности вооруженная группировка армии Турции уже обосновалась в Азербайджане, не говоря уже о вооружении. Эрдоган с Алиевым отмечают выход Турции из кондиций пакта Ататюрка-Ленина по разделу Южного Кавказа, а измельчавшие за столетие наследники Ленина в бессильной ярости бьют по помидорам.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з послом Великої Британії в Україні (фото)

Обговорено ситуацію в Україні, зокрема у сфері зміцнення демократії та верховенства права, забезпечення свободи ЗМІ, економічного розвитку та заходів із стримування поширенню коронавірусу, а також консолідації міжнародного фронту протидії триваючій російській агресії проти України. Петро Порошенко висловив надію на проактивну підтримку Лондона у питанні євроатлантичної інтеграції України, передусім у частині забезпечення отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО.

Читати далі

Міністерство оборони засмучене

Вони засмучені заявами Бутусова… Їх взагалі нічого, що стосується вирішення проблем в ЗСУ, які з‘явились з їх «новою зеленою політикою», не засмучує та не хвилює. Їм подавай публічний батл із Бутусовим, де вони будуть показувати, як вони «МО» на рівні блогерів та ЛОМів будуть намагатись переграти журналіста в словесних баталіях та заявах! Заберіть доступ до сторінки Міноборони у людини, яка плюндрує державну інституцію, і не паплюжте честь війська, яке поважають у всьому світі!

Читати далі

Телеканалу «НАШ» призначено позапланову перевірку через ретрансляцію пропаганди РФ

10 грудня Національна рада призначила позапланову безвиїзну перевірку діяльності ТОВ «НАШ 365» – супутниковий телеканал «НАШ». Підставою стало шоу «П’ятниця. Вечір», у якому 4 грудня через інтернет-зв’язок взяв участь представник так званої ЛНР Родіон Мірошник. До регуляторного органу стосовно цього шоу звернулася Служба безпеки України, а також надійшло звернення громадянина А. Петрова.

Читати далі

Порошенко вимагає від влади на кошти від ЄС забезпечити вакцинацію для всіх українців (відео)

Фінансова допомога, яку без будь-яких умов надав Україні Євросоюз, має бути використана для безкоштовного вакцинування всіх українців від коронавірусу. «Ми жорстко вимагаємо від влади – ці кошти не має спіткати доля Антиковідного фонду, коли мільярди гривень, які мали рятувати українців і дозволити країні подолати епідемію, закатали в асфальт для піару президента та відкатів для його друзів», – застерігає Петро Порошенко.

Читати далі