Метушаться, болєзні

Побігти до Москви за пряниками, як закликають Коломойський і ко, і до чого схиляють портнови і татарови, страшно. Без пряників не витягнути – економіку генії обох урядів Зеленського уграли вже давно. Тож доводиться зважати на думку цивілізованого світу. І українського суспільства. Але це породжує ломку і загрожує розставанням з портновими і татаровими (усе одно доведеться – і чим пізніше, тим болісніше). Визначтесь уже. І йдіть займатись тим, що у вас виходить. І країну собою не мучте.

Читати далі

Вибачення гірше за проступок

Можна б було повірити Арестовичу, що він помилково опублікував версію окупантів про загибель бійця ЗСУ “від алкоголю та наркотиків”, а не від тортур, якби кілька тижнів тому цей же позитивний блогер не розповідав про “однакову відповідальність бойовиків і українських військових за військові злочини”, тим самим урівнюючи в “злочинах” нас та окупанта. Вони вже тупо знущаються, бо впевнені, шо перетворили українське суспільство на акваріумних рибок. Такі “помилки” невипадкові, після них подібних посадовців треба відправляти назад в кабаре ногами дригати, але цьому ще й медаль дадуть.

Читати далі

ЄСПЛ призначив попередню дату розгляду справи «Україна і Нідерланди проти Росії»

Засідання Європейського суду з прав людини у справі “Україна та Нідерланди проти Російської Федерації” попередньо призначене на 15 вересня 2021 року. Українська сторона подала відповіді на більш ніж п’ятдесят запитань Суду, які він поставив напередодні слухань. По деяких матеріалах нашим північним сусідам буде дуже важко пояснити, що це вони мали на увазі. Перед цим Велика палата ЄСПЛ об’єднала три справи проти Росії стосовно окупованого Донбасу: “Україна проти Росії” (стосовно східної України), “Україна проти Росії” (щодо дітей з державних закладів, яких незаконно вивозили до Росії на початку війни) та “Нідерланди проти Росії” (стосовно MH17).

Читати далі

Осінньо-зимове загострення

У коментарі на Фейсбук-сторінках ЗМІ краще не заходити – це яма із прокаженими. Купа некомпетентних дурбеликів викидають тони агресії щодо будь-якої новини. При цьому вони проявляють відсутність елементарного розуміння, про що в цій новині йдеться, а ще демонструють глибоченні провали в шкільній освіті. Ось вам приклади.

Читати далі

«ЄвроСолідарність» готова подавати до суду на нелегітимного міністра-плагіатора

«Європейська Солідарність» готуватиме позов до суду і зареєструє проект постанови про звільнення Шкарлета внаслідок його призначення з грубим порушенням законодавства, з кримінальним кодексом включно. Усі документи, підписані нелегітимним міністром, мають таку саму легітимність і силу. «Європейська Солідарність» закликає освітян, науковців і студентів активно виступити проти міністра-плагіатора, який навіть посаду обійняв з порушенням закону.

Читати далі

Верочка. Красота спасет мир, но перед этим вдоволь поиздевается

У нее есть стол, ноутбук, пепельница и кофе, а еще – военное прошлое, любовь к Украине, желание служить своей стране и уникальное, великолепное чувство юмора, которое недостижимо нашим небожителям, и это и хорошо, и плохо одновременно… хотя Верочка умеет обернуть все на пользу государству, причем государству настоящему, а не вот этой всей пене из вранья, лени и поддельных эмоций. Она легка, изящна, несгибаема, обаятельна и чертовски умна. А еще, черт побери, красива, а красота – это именно то, что спасет нашу страну… ну и еще несколько украинских матерых военных 😆

Читати далі

Між українцями та війною опустилася інформаційна завіса фейків (фото, документ)

Вчора в новинах промайнуло повідомлення про те, що евакуаційна група забрала тіло нашого загиблого військового. Його дуже довго та сильно били. А потім задушили. І передали тіло нам. Коли наступного разу якась мерзота вам хрюкне про «мир за всяку ціну», про «не все так однозначно», про «треба просто перестати стріляти», згадайте про те, що наших бійців іноді вбивають і без стрілянини. Спочатку довго і сильно б’ють. А потім душать. Зеленському на це похрін. А вам?

Читати далі