У лікарні прифронтової зони та Західної України привезли кисневе обладнання від Фонду Порошенка (фото, відео)

Кисневі концентратори від Фонду Порошенка отримали три медзаклади на сході України та лікарні Львівської області, Прикарпаття та Буковини. Відомий серед військових стоматолог, засновник волонтерської радіостанції «Тризуб ФМ» Ігор Ященко та учасник війни проти російської агресії Гліб Бабіч доставили концентратори українцям, які живуть поблизу лінії розмежування і воїнам, які захищають державу. Маруся Звіробій та Олексій Петров опікувалися доставкою концентраторів до лікарень Західної України.

Читати далі

Вакцинація на задворках цивілізації

В Євросоюзі розпочинається масштабна вакцинація ВСІХ 450 мільйонів його жителів. В Британії вже вакциновано 600 тисяч громадян. Зато наші “чемпіони” ніколи “не допустять внєшнєго управлєнія”, за антивірусні гроші побудують ще 4 кілометри доріг за 1,5 мільярди і назло англійцям зроблять якусь нову смішну сценку про Гонтареву, бо вона чомусь працює на Кабінет Її Величності замість валятись в ногах у Коломойського.

Читати далі

Збитий Іл-76, фобії військових ЗСУ та де 200 заґратованих командувачів США? – Віктор Назаров у “Є СЕНС” (відео)

Засудити генерала — ще не означає діяти за стандартами НАТО. За яких обставин терористи збили військово-транспортний Іл-76 біля Луганська? Як американці втратили 200 літальних апаратів за 10 років, і чому за це не притягнули до відповідальності жодного командувача Повітряних сил США? Чи може справа генерала Назарова стати шаблоном для засудження інших військових командирів? Про військові статути, які не є догмою. Навіщо між армією та суспільством створюють напругу, і чому військові тепер бояться ділитися досвідом АТО?

Читати далі

Петро та Марина Порошенки запросили на ковзанку вихованців дитбудинків (фото, відео)

Петро та Марина Порошенки влаштували справжнє новорічне свято для вихованців дитбудинків. У зимовому містечку ROSHEN Winter Village 23 дітей, які виховуються у дитбудинку сімейного типу родини Дейкун, у дитбудинку «Надія» з села Мокрець на Київщині та броварському Центрі реабілітації дітей з інвалідністю розважались, катались на ковзанах і, звісно, отримували новорічні подарунки. «Вітаю усіх зі святами та запрошую до Roshen Winter Village. Там на вас чекає справжня зимова казка, я перевірив! 😉 » – запрошує Петро Порошенко.

Читати далі