PROстыми словами – 09.12.2020

Поменьше бы Кравчук и прочие давали интервью российским журналистам. Негоже настолько низко опускаться. Весь интернет носится с фразой: “план Б, план Б!” Если и есть планы, то они должны быть внезапными и хлесткими. То, что “мы будем давить, чтобы Россию отключили от SWIFT” – такой план не впечатляет. Вернее, впечатлял бы, если бы сегодня не шел седьмой год войны, а у нас не был бы президентом Зеленский. План Б мог бы осуществить “кровавый пастор”. По самые хвостовые стабилизаторы.

Читати далі

Степанов має піти у відставку і понести відповідальність

Міністр охорони здоров’я М. Степанов щодня на всіх ефірах кричить, що медики, які працюють з інфікованими, отримують 300% надбавку. Надіслала офіційний запит до Міністерства з вимогою надати інформацію по кожному регіону. А ось і ПРАВДА. Офіціальна відповідь міністра. За законом, медпрацівники мали б отримати 300%, на практиці – лікарі 70%-50%, медсестри і санітарки взагалі 25%… При тому що їх зарплати складають 5-8 тисяч гривень.

Читати далі

Кто кого затроллит, или Юрий Бутусов vs Министерство обороны

Главред ресурса «Цензор.нет» в своё время фактически не отреагировал на вызов Арестовича за гаражи «пабазарить внатуре и померяться медалями», усыпив бдительность заслуженного разведчика всех разведывательных разведок. И, дав добро на публичный троллинг журналиста посредством официальной страницы Министерства обороны Украины, на Банковой, судя по всему, были уверены, что Бутусов обязательно сольётся. А потом Арестович напишет пост, понятный только ему одному, и дело с концом. Ан нет… Всё вышло с точностью до наоборот. Журналист мгновенно принял вызов Банковой.

Читати далі

Петро та Марина Порошенки відвідали з’їзд ВГО «Солідарна молодь» (фото, відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» під час виступу на з’їзді ВГО «Солідарна молодь» привітав молодих депутатів, обраних на місцевих виборах 25 жовтня. «Увага до молодіжки не показова – це увага не лише під час з’їздів. Це зразкова ефективна співпраця партії і найкращої в Україні молодіжної організації серед усіх партій. Я хочу привітати делегатів з’їзду, ми на правильному шляху. Ми впевнено крокуємо до перемоги і ми дуже сильні, бо солідарні», – наголосив Порошенко.

Читати далі

Про Россию без России

Этой осенью Зеленский объявил о создании платформы по деоккупации Крыма, и в мае 2021 года в Киев Украина намерена пригласить Россию. А зачем? Договариваться с ней не о чем. И все эти телодвижения Зеленского абсолютно бессмысленны и унизительны. Потому что преЗедент Зеленский – это президент постсовкового гибрида, выросшего на костях убитых и заморенных голодом украинцев. Эти мухи от нас отдельно. Когда во главе Украины был президент-государственник, даже россияне понимали, что разговор велся иначе. Ракетами, Володя, надо. И санкциями. Научись бить по яйцам врагу. А не подставлять наши.

Читати далі

Звернення Петра Порошенка у річницю Нормандського саміту (відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» у річницю Нормандської зустрічі в Парижі запропонував конкретні кроки на шляху до забезпечення миру на Донбасі. Він наголосив: через рік на Банковій минула ейфорія від зустрічі у Парижі. «Стріляти не припинили. Стріляти стали на так часто – це правда. Загиблих менше, і це добре. Але мир не настав, і навіть не наблизився. На дипломатичному фронті українська влада практично згорнула боротьбу з Кремлем. Це дезорієнтує наших міжнародних партнерів», – констатує лідер «Європейської Солідарності».

Читати далі

Десь заплакав маленький потерпіллєр…

Як тільки пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради (перевибори у Надвірній), хтось зненацька обкакався і почався хейт. Комусь дуже не до вподоби той факт, що мандат депутата ВР може отримати людина, яка порве за Україну на шмаття. А тому бруд полився з усіх каналів. Якщо би під скляним куполом Верховної Ради було би більше таких як Маруся, то ми би набагато спокійніше спали! Пліч о пліч! Разом до Перемоги!

Читати далі

Мінцифра запропонувало мільйон гривень за злам застосунку «Дія»

1 мільйон гривень або 35 тисяч доларів тим, хто знайде вразливість у Дії. Це буде челендж для білих хакерів з усього світу на платформі Bugcrowd. Чим серйозніша ​​вразливість, тим більша виплата. У кожній категорії складності може бути кілька спеціалістів, які знайдуть уразливості. Тому комісія розробників прийматиме рішення щодо виділення коштів після того, як баги будуть виявлені. Відповідно винагороду буде поділено за декількома категоріям складності уразливості: перший рівень складності – до $3,500, другий – до $1,200, третій – до $600, а четвертий – до $250. Тестування триватиме до 15 грудня. 

Читати далі

Володимир Горбулін очолив Наглядову раду «Укроборонпрому»

Вчора відбулось засідання Наглядової Ради Державного концерну “Укроборонпром”. Розглядались питання обрання голови Наглядової Ради, а також укладання контракту із Юрієм Гусєвим – новопризначеним генеральним директором Державного концерну. Головою Наглядової Ради одноголосно обрано Володимира Павловича Горбуліна, який за відповідним рішенням і підписав контракт із Юрієм Гусєвим.

Читати далі