Питання до всіх, хто «втомився від війни»

За 8 місяців в Україні від КОВІД-19 померли 13 588 осіб, тобто більше ніж загинули в АТО/ООС за всі 6 років війни. Відтак питання до всіх, хто 5 років війни у своїй країні протремтів на дивані вдома, неймовірно втомився від війни і тому радісно обрав у президенти шоумена, який пообіцяв “просто перестати стріляти”. Вам зараз подохнути не страшно? Просто цікаво. Воно того вартувало?

Читати далі

Раздуплились…

Всё, что так или иначе несёт или может нести явную угрозу возможному российскому вторжению (Нептун, Ольха, Богдана), благополучно сливается в утиль. И всё это прикрывается громкими и очень правильными речами, написанными на Банковой! Про армию, безопасность страны и так далее.

Читати далі

Юрко Іздрик і німфи

В групі «Книжкова барахолка» виставили на продаж літературний календар, який своєрідно ілюструє нову збірку Іздрика «Оголений» (Naked One). Мова не про збірку, а про календар, на якому є фото самого Іздрика. Фото ню. Ну як ню, письменницького пісюна там немає, є лише оголений торс. Торс вельми пристойний: підкачаний, підсушений, з кубиками пресу. Іздрику п’ятдесят вісім. І отут відкрились ворота пекла, звідти з лементом порскнули фрустровані німфи. Якійсь умовній Мотрі в тридцять рочків показати драглисту сісю можна, бо вона ж молода сіся. А письменнику в п’ятдесят вісім зась, навіть якщо у нього тіло, як у Mister Universum.

Читати далі

Миссия МВФ может прибыть в Украину до конца года

Дело тут не в огромном прогрессе нашей власти в деле выполнении маяков МВФ, а в огромном регрессе нашей власти. Регрессе во всех направлениях сразу. Дело в том, что миссия, которая приедет к нам под видом ревью-миссии МВФ, будет совсем другой миссией. При этом никто в МВФ денег давать нам не хочет категорически, но чтобы как-то поддержать страну и для приведение в чувства наших керманычив, уже нащупывающих печатный станок, скорее всего нам выдадут макрофинансовую помощь от ЕС. Посмотрим, насколько наши керманычи поймут язык последних китайских предупреждений.

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь в онлайн-засіданні Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС (відео)

Під час онлайн-засідання Петро Порошенко запропонував план, як подолати кризу у стосунках влади з Євросоюзом. На думку Петра Порошенка, ключовими пріоритетами співпраці у наступному році мають стати: зміцнення стійкості України у протидії агресії РФ; посилення міжнародних санкцій проти РФ; забезпечення макроекономічної стабільності завдяки продовженню співпраці з МВФ та ЄС, ефективна протидія корупції, включаючи розслідування справи про масштабне шахрайство колишнім власником ПриватБанку; координація зусиль з протидії коронавірусу, включаючи поставки в Україну відповідних вакцин; оновлення Угоди про асоціацію між Україною і ЄС для її приведення у відповідність до сучасних викликів.

Читати далі