Новоспечений міністр-плагіатор розпочав з репресій

В установи підписантів листа проти призначення Шкарлета почали дзвонити якісь функціонери з МОН і щось там розпитувать. Якщо генії-виконавці волі свого тимчасового сюзерена вважають, що не вони виявляться крайніми, коли влада зміниться, то вони помиляються. І як би так не вийшло, що єдиними підрозділами в сфері освіти і науки, де вони потім зможуть працевлаштуватися, стануть намети з канцелярським приладдям на базарі. То їм слід пам’ятати, що накази, особливо злочинні, можна виконувати дуже по-різному. Не лізьте. Зайві жертви цього сюрреалізму нікому не потрібні.

Читати далі

«Європейська Солідарність» ініціює постанову про звільнення Шкарлета (документ)

«Я не люблю особистісних звинувачень. Для мене прикро, але не вирішально те, що Шкарлет робив кар‘єру у часи Януковича. Гидко інше. Шкарлет-плагіатор став міністром завдяки кнопкодавству. Як можна дитині казати, щоб вона не списувала і не обманювала після цього? Міністр освіти – це не міністр промисловості. Там нефаховість призводить до економічного падіння країни, тут – до морального», – Микола Княжицький.

Читати далі

До зимових свят Фонд Порошенка та «Солідарна молодь» передадуть дітям 1000 Свято-боксів (фото, відео)

Марина Порошенко розповіла, що подарункові Свято-бокси формуються в залежності від індивідуальних потреб кожної дитини. «Це чудова європейська традиція, яку ми впроваджуємо в Україні. Буде сформовано 1000 подарунків для дітей з Дніпра, Львова, Одеси, Рівного та Києва», – повідомила вона та зазначила, що в Києві понад 300 Свято-боксів від Святого Миколая передадуть дітям, які отримують корекційно-розвиткові послуги в Інклюзивно-ресурсних центрах кожного району міста.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 11 – 17 грудня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 11 – 17 грудня 2020 р. ЗРАДА Дніпровський апеляційний суд залишив

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у флешмобі подяки нашим лікарям (відео)

«На запрошення Шустер online взяв участь у флешмобі подяки нашим лікарям, які героїчно борються з пандемією. Кілька тижнів в моєму житті моїм Верховним головнокомандувачем була Ольга Голубовська. Неначе солдат дисципліновано виконував усі її накази. І повернувся до строю. Ольго Анатоліївно, Ви лікар від Бога. Земний уклін вам від нашої родини і тисяч пацієнтів, яких ви поставили на ноги» – подякував у своєму відеозверненні Петро Порошенко.

Читати далі