Ви такі передбачувані та ниці, що вже геть смішно… (документ)

Олександр Погребиський

Істеричка говорить про якусь істерику.

Мені вже геть смішно спостерігати за ницістю цих персон.

Факт заяви Сергія Лещенка, направленої проти Турчинова Олександра Валентиновича, нічим іншим аніж заказухою від Зеленського назвати не можу.

Персона, яка мовчить стосовно «Вагнергейту», стосовно скорочення в ЗСУ, пише заяву на Турчинова стосовно подій в Криму в 2014 році, а на передодні про якісь розборки на цю ж тему висловлюється Зеленський.

Ви такі передбачувані та ниці, що вже геть смішно…

Фото © Facebook Karl Volokh


Сергій Марченко

Я дуже за суди. Бо у нас 5 років говорили за корупцію, але це було якось гіпотетично. А я хотів би з цифрами, фактами і вироками – звинувачувальними чи виправдальними.

Я хочу суд по Іловайську. Хай судять Порошенка і встановлять точно і ясно: винен він чи не винен.

Я не проти суду над Турчиновим по Криму. Істина – це круто, і хай буде суд, і хай він розставить всі крапки над і.

І я хотів би суду над Лещенком. Щоб цей правдоруб, який спеціально їздив у Нідерланди переконувати голландців голосувати ПРОТИ асоціації з Україною, розказав, за які гроші купив маленьку хатиночку на 200 м2 у центрі Києва.

Justice for all!


Владимир Завгородний

А помните, я говорил, что он говорящая мохнатка, а не антикоррупционер?
А вы мне что?
А я вам что?
А вы мне что? Правильно, ничего, потому что я кретинов быстро банить начинаю, так что что ж ты мне, дебила кусок, из бана-то скажешь.

И тем не менее, на свете есть ещё очень много людей, для которых Сергей Лещенко, вип-клиент «Сбербанка Россия», человек ездивший в Голландию перед референдумом рассказать о том, что не надо Украине давать безвиз, — он всё равно для людей является образцом честности, журналистских стандартов, непримиримым борцом с барыгами и коррупционерами.
Это можно заметить из того факта, что я не помню новостей «В центре Киева Сергею Лещенко набили рожу и обоссали ОПЯТЬ».

Хотя они должны же быть, по идее, он же довольно приметный, его должны узнавать на улицах, ну это же не сложно, его не перепутаешь.

 

Фото © НВ/Наталия Кравчук

Автор