Отставка – отличный выход, Вова

Светлана Самборска

Понятно, что Кадыров лает не сам по себе, а по команде. Так же понятно, что Кадыров как получил команду, так мог и получить, например, видео с выступлений Зеленского на закрытых корпоративах российских олигархов. А, может, у Кадырова и свои такие видео есть. Не зря же Зеленский тогда кинулся перед ним извиняться по первому телефонному звонку посредника.

А, учитывая, что Зеленский за три копейки готов хоть голым в Эпицентре сниматься для публичных видосиков, хоть со сцены перед оккупантами Украину проституткой называть, можно представить, что он делал за десять копеек на закрытых мероприятиях. Отсюда понятно, на какую растяжку посадил его Кадыров.

Но выход есть в любой ситуации, есть он и в этой. Если Зеленский не может не извиниться перед Кадыровым, а Президент Украины не может делать из себя цирковую собачку у путинского вассала, то выход очевиден. Перестать быть Президентом и извиняться до усрачки.

ОТСТАВКА, Вова. Простой, очевидный и достойный выход, который к тому же даст возможность спокойно жить и работать дальше.

Вова, ты только представь себе, что будет с тобой через год. Как все изменилось за последний год, с каким ускорением происходят эти изменения, и куда они приведут. Хорошо, если только в Ростов. Но это же при условии, что найдутся влиятельные желающие помочь тебе туда попасть. Ты ж не Янукович, Вова. Твои назначенцы имеют влияние, пока опираются на тебя. Ты – их опора, не они – твоя. А на кого ты обопрешься, Вова? На Коломойского? На Ахметова? На Медведчука? Серьезно, Вова? Эти же люди тебя поставили, чтоб иметь возможность спокойно собраться, пока толпа будет рвать тебя. Рвать за свои пустые надежды, за свои унижения, за свои иллюзии и за свою глупость.

Отставка поломает этот сценарий, Вова. Отставка даст возможность тебе жить и зарабатывать в стране, и даже рассказывать, какой ты молодец. Отставка – отличный выход, Вова. И повод есть хороший: ты сказал, что уйдешь, если закон нарушишь, ты закон нарушил, осталось только уйти. Уже, кстати, и петиция о твой отставке больше 25 тысяч голосов набрала.

Давай, Вова. Избавь от позора страну. Избавь от позора своих избирателей. Избавь от позора свою семью. Избавь от позора себя. Давай.


Джон Сміт

На виборах нам розповідали, що “Порошенко не дає закінчити війну”. Тепер вже шутнік отримав особисті погрози від росіян і прямі вимоги здатися на милість Путіну.
І оголосили ці погрози ротом того, перед ким шутнік-Зеленський вже колись капітулював.

Ну що? Як там “просто пєрєстать стрєлять”, хлопці? Закінчили війну вже?
Чого мовчите?

От і все. Саме життя показало дібілізм казок про “сойдьомся посєрєдінє”.

Я вважаю, наріку не треба ніяк реагувати на залякування росіян. Хто б не займав посаду Президента України, навіть найостанніший наркоман, це – Президент України. А кадиров – це ніхто. Вони по статусу стоять на різних щаблях.
Окрім того, в свій час кадировському воїнству український спецназ дав достатнього прочухана в ДАПі, щоб ніхто в Україні не реагував на погрози цього поца. Він тоді одразу відмовився від своїх загиблих, яких до того заслав в Україну. Хто і має вибачатися, так він сам – перед сім’ями груза 200.

Клоуна прикрили інші, ті, хто проливав кров, доки клоун шутіл про Україну-проститутку і вибачався перед Кадировим. Тому зараз клоун може сміливо ховатися за їхніми спинами, як робив це все життя.

Але що цікаво – перед Порошенком навіть не заїкався ніхто ставити такі вимоги. Президент Франції Олланд красномовно описав розмову Путіна з Порошенком у Мінську. Порошенко “невідступно боронив суверенітет своєї країни”, а Путін так рознервувався, що ляпнув, що “роздушить військо свого візаві”. Тупа погроза видала плешивого і посередники отримали підтвердження його присутності в Україні. “Меркель пригрозила Путіну повною ізоляцією” і тоді Путін пішов на поступки.
На наступний день Путін вбив мирних громадян обстрілявши Краматорськ з далекобійних Смерчів. А ще на наступний день українські генерали провели операцію з відступу з Дебальцево. Навіть українське військо Путін роздушити не зумів.

Результат: РФ під санкціями, 6 років економіка в кризі, почалися протести по окраїнам.
“Катьол в Дєбальцево” замикають по цей день.

Порошенко роздавив Путіна. Вимоги вибачитися за щось? Та таке ворогу навіть у голову не прийшло б.

А от перед клоуном можна. Ворог стягнув війська до кордону, оголосив навчання Кавказ-2020, поширює чутки про наступ і прямо залякує керівництво України. Бо є люди, які одним своїм виглядом просять дати їм по хлєбалу. Наркозалежний шутнік, що одразу тєряється, коли ворог вбиває наших, сам по собі – загроза нашій безпеці.

Все, що казали порохоботи перед виборами, виявилось правдою. Все, що брехали коломойські свині, – брехнею.

Україна – це країна, яка бореться. А от Зеленський – це людина, яка викручується. Це породжує принциповий конфлікт в Україні. Якщо шутнік перед росіянами буде ховатися, це спричинить внутрішню кризу.
Саме цю кризу ворог нам провокує.
Але ж ми сдєлалі єто вмєстє…


Ростислав Павленко

Понад сто років тому Тимчасовий уряд у Петрограді так захопився боротьбою з правими, від яких весь час чекав заколоту, що проспав заколот більшовицький.
А потім – «врємєнниє, слазь», «втеча у жіночому вбранні» і інша міфотворчість переможців.
Такий приклад мав би бути пересторогою Зеленському і його оточенню – раз вони вже захоплюються російською культурою і історію. Бо, переслідуючи патріотів України і потураючи кремлівській п‘ятій колоні, ризикують пропустити нищівний удар по країні.
Шабаш на «медведчуківських» і союзних їм каналах, сайтах і соц-мережах – з усім російським темником про «мір» через капітуляцію і про «внєшнєє управлєніє» (відомо, що будь-яке управління, крім російського, є «внєшнім». Чим незалежнішою від Росії є українська влада, тим більш її правління таврують як «внєшнєє»).
Спецоперації із вкидування у інформаційний простір «склейок», покликаних сіяти розбрат серед українців.
Шельмування міжнародних фінансових інституцій і «боргової кабали» – з старанним відведенням уваги від питання, де взяти кошти. Хоча не зовсім: рецепти таки пропонують:
– отнять і подєліть (на що сто років тому українці вже купились) – хоча «поділене» швидко закінчиться (як і зібрані до бюджету надходження НБУ, Нафтогазу і держкомпаній), і десь треба буде брати знрву;
– і відроджувати «связі» з Росією і її «ринками» (зокрема для «серіальчіків-квартальчиків») – хоча саме Росія широко використовувала і використовує економічний примус і торговельні війни як важіль проти тих, хто має необережність бути надто тісно інтегрованим.
На додачу – мусування теми «особливого шляху» – хоча саме його так наполегливо шукали до 2014, поки сусіди готувалися до вступу до ЄС і врешті опинилися там, а ми все шукали «шлях».
Впорскування отрути від п‘ятої колони – спроби обмежити поширення української мови.
Провокативні виступи з трибуни ВР в дусі «якщо ви не під Росією, суверенітету у вас нема».
І як черговий акорд – вихлоп Кадирова, який пропонує ще раз вибачитись (бо один раз же, як відомо, не …).
Просто накат. Інформаційно-артилеристська підготовка і мобілізація прихильників.
Проросійські сили системно готуються до осені. Тим більше – в передчутті економічноі кризи і її соціальних наслідків.
А правителі борються з українською опозицією.
… не довелося б потім жіноче вбрання шукати


Helgi Sharp

Кадыров? Информоперация по отвлечению на второстепенный объект (версия)

Поступила информация, что Зеленский в ближайшие дни уйдет в отпуск и проведет его в резиденции острова Бирючий. Это резиденция, которую предыдущие президенты практически не посещали, и которая должна использоваться по-другому… По крайней мере, когда Зеленский шёл на выборы, то обещал, что в таких резиденциях будут жить дети.

Но дело даже не в этом. Я не любитель конспирологии, но в ближайшие дни в Крым едет другой Володя – который Путин. Вместе с ним на оккупированный полуостров собрался и автор вчерашней “предъявы” украинскому президенту.

Одновременно в Крыму подразделениями материально-технического обеспечения Южного и Западного военных округов активизирована прокладка трубопровода, предназначенного для снабжения полуострова водой, а на море (в рамках учений) продолжается энергичное маневрирование военных кораблей РФ.

Запомните: в России НИЧЕГО и НИКОГДА не происходит и не заявляется просто так, без ведома кремлёвского божка.

Гипотетически соединяя указанные события, можно предположить, что в акватории моря (скорее всего, на плавсредстве) состоится сепаратная встреча президентов с широкой повесткой дня. А заявления Кадырова, Глазьева и Пушкова – артподготовка и психологическое давление на Зе.

В отличие от многих, я не верю, что Зе – откровенный предатель и марионетка Путина. Но то, что последний по-максимуму использует наивность и неопытность нашего потерпевшего, влияние на него Ермака (этот точно на коротком поводке у Москвы), а также его ненависть к Порошенко, у меня сомнений не осталось.

Состоится встреча или нет – не знаю. Но мой опыт подсказывает, что такое количество совпадений и косвенных фактов может свидетельствовать об одном: намечается сепаратный сговор Зе и Пу, который заранее был подготовлен Ермаком и Козаком. А то, что (якобы) их переговоры зашли в тупик, свидетельствует о тщательной информационной завесе этого кейса.

Постараюсь держать в курсе, но очень надеюсь, что ошибаюсь.


Валерій Прозапас

Одні з найогидніших подій початку окупації – це радісне вітання місцевими колаборантами в Донецьку кадирівських військових, які прибули “визволяти” їх від “бандеравцев” та української мови.

Кадиров тоді ще погрожував “взять Кієв”, і хоча його “солдати удачі” не відзначилися нічим особливим в бойових діях, але звірячою жорстокістю прославились, тому наші носили з собою спеціальну гранату, бо чеченський полон іноді був гіршим за смерть.

Тоді Зеленський всього цього бачити і знати не хотів, щось блєяв про “хотітє на колєні стану”, знущався з ЗСУ, а потім ще і публічно вибачався перед товаріщем Рамзаном за кадри з ним в своєму ідіотському “Кварталі”, ніби його плаксива морда якісь там “чувства оскорбляє” – в той час, коли українці вже гинули цілими сотнями.

І от тепер вже від президента Зеленського путінський холуй Кадиров знову вимагає вибачень, бо прекрасно усвідомлює, що той так і не став головнокомандуючим та лідером народу, що б’ється.

Політика Зеленського “просто прєкратіть стрєлять” та “какая разніца” призвела до втрати Україною монолітної світової підтримки, а сам він став об’єктом для насмішок не тільки ворога, але і наших союзників.

Його попереджали – якщо ти стелишся під ворога, це не призведе до миру, він просто витиратиме об тебе ноги, що і сталося.

Владімір Алєксандровіч думав, що переслідуванням опозиції, тиском на патріотів, арештами військових, заграванням з реваншистами він демонструє силу – а насправді явив себе слабкою закомплексованою людиною, і насмішки з нього ворога не викликають співчуття, тільки огиду та сором за такого президента.

Бо Порошенка Кремль ненавидів та боявся (да-да, за “армію, мову та віру”), а Зеленського – зневажає.


Mason Lemberg

Не хотів і не збирався коментувати погрози кадирова зеленському

Чому? – тому що це пустота.
І мене, українця, зовсім не цікавить хто там і що сказав в країні 404.

Але прокоментую ось чому:
Очевидно проституткам спустили методички про те, що порохоботи підтримують кадирова. І вони, як завжди, бездоказово, носяться по інтернетах з тою хуцпою.
На цю хуцпу починають вестися вже порохоботи і починають засуджувати інших порохоботів за те, що бути на стороні кадирова – це фуфуфу. Хоч, звісно, ніхто не бачив доказів про те, що порохоботи підтримали кадирова.

То ж я хотів би звернутися до адекватних людей:
Припиніть метати бісер перед свинями і за щось виправдовуватися.
Виправдовуватися перед ублюдками, які ще тиждень тому розшерювали “плівки деркача”, які разом з ватою проголосували за клоуна, яких виправдовували відпущений беркут, ригів у владі і адвокатів янека і єфремова на високих державних посадах.

Тим більше що я не бачив жодного порохобота, який коли би то не було ставав на сторону гусні. Не тільки в тому питанні, а взагалі, в принципі.

А щодо того питання (кадиров-зеля) я бачив 2 позиції від порохоботів:
1) підтримка зелі
2) жабогадюкінг

І я теж схиляюся до того що це жабогадюкінг. І не тільки тому, що зелю тяжко назвати головнокомандувачем.
А й тому, що ця кремлівська інфрормаційна атака на нього не є наслідком його дій на посту президента (не тому кадиров бикує, що зеля нарубав камаз кадировців як то було в аеропорту Донецька).
Ця інформаційна атака є наслідком брудних і неперебірливих ПРИВАТНИХ відносин зелі. І саме через це на нього й тиснуть.
Якби він тоді не вибачався, то зараз би не виникало питання, що він не так вибачився, зараз би не використовували цей факт для атак на нього.
То ж особина, що прийшла до влади внаслідок ворожої пропаганди, нехай самостійно реагує на атаки вже проти нього, тим паче через ПРИВАТНІ відносини з минулого.

А я не збираюся ніяк на це реагувати.
Хоч, не приховаю, що мене тішить той факт, що тепер прихильники клоуна нарешті почули про вибачення клоуна перед кадировим, про що так вперто глухнули до виборів.
Про вибачення клоуна перед кадировим почули, але так і не почули вибачення за порівняння України з повією, за багаторічний глум з образу українців, мови, культури, релігії.
Але що візьмеш з малоросів….

Та я можу все ж приєднатися до тої першої групи, яка підтримає зелю в цьому срачі.
Це станеться за умови жорсткої відповіді, жорсткої розмови з ворогом тою мовою на яку ворог заслуговує.
Ой, вибачте, я забув про кого я говорю, це не станеться…

Автор